A dobro

Nist, bacio se ja na posao po uputama Nine G, uzeo stari terarij (cca 35l), ubacio unutra karton od jaja, posudicu s hranom (pseca hrana + komadici jabuke), posudicu s natopljenom vatom za pijacu, te trecu posudicu s natopljenom vatom za polijeganje jajasaca te uzeo 80 cvrcaka za start. E sad ovdje imam vjerojatno extra glupo pitanje, al kak ce cvrcak znat koja posuda s vatom im sluzi za pijacu a koja posuda za jajasca?

Probrowsao sam jos nekoliko uputa za njihov uzgoj po netu i vecinom se spominje da se supstrat upotrebljava kao medij za polijeganje jajasaca al ocito Nino G ima i znanja i iskustva pa sam isao njegovom metodom

. Uglavnom, terarij za cvrcke stavio na poklopac 200l terarija tak da je temperatura unutra dok je svjetlo terarija upaljeno cca 31C, a po noci dok je ugaseno svjetlo, spusta se na cca 20C. Jos par pitanja: Koliko dugo zivi cvrcak? Koliko jajasaca lijeze jedinka? Koliko puta u zivotu lijeze jajasca i u kojem razmaku? Nakon sto se mladunci izlegnu za koliko postaju spolno zreli, tj nakon koliko pocnu sami lijegati jajasca pri tim temperaturama? To mi zasad pada napamet, ak se jos cega sjetim javim