Lipanj 26, 2025, 00:40:28 prijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Sta mislite o H1 telekomu?  (Posjeta: 9579 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline deklok

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
Sta mislite o H1 telekomu?
« u: Travanj 25, 2012, 10:03:01 prijepodne »
Zanima me kojeg operatera izabrati trenutno sam na Iskonu i oni nisu losi ali zasto ne proci jeftinije i iskoristiti cari od H1 koji nudi puno vise za jeftiniju cijenu. Poslao sam im podatke i treba mi doci ugovor na potpisivanje ali sam citao po forumima i na face-u od njih da im jako dugo treba dok te ukljuce a meni ugovor sa Iskonom traje do 25.5. Bio na T-comu i te njihove skupe cijene vise nisu normalne, a takodjer sam gledao i Optimu i oni su skupi jedino sto je best buy H1!

Offline gmatanic

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
Odg: Sta mislite o H1 telekomu?
« Odgovori #1 u: Travanj 25, 2012, 10:46:29 prijepodne »
Ja sam bio mjesec dana bez neta, ali to i nije toliko do H1, nego t-com pravi probleme kako bi maksimalno zamrsio te prelaze, kako bi ljudi odustali i ostali kod njih: https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=68510.0

Kod H1 je loše što dobiješ neki kineski ZTE router, koji mi se uopće ne sviđa. Otvoriš ga preko IP adrese i dočekaju te kineski znakovi :doh:. Wireless mu je dosta slabiji nego t-comovom siemensu, slabiji i od thomsona. Tako da mi je sad na kraju stari T-comov thomson spojen u kineza i on šalje wireless. Događa se da net prestane raditi ili da radi dosta loše, pa nekad to riješi samo restart kineza. Ono što je meni za pop...... je da se to dogodi uvijek kada ja krenem igrati CODMW, a to je 3-4 puta mjesečno i onda ping podivlja i ne možeš igrati  :p050:

Dok sam imao t-com i siemensa, to se baš i nije događalo.
Give a man a gun, and he can rob a bank. Give a man a bank, and he can rob the world

Offline deklok

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Travanj 25, 2012, 10:54:45 prijepodne »
Ja sam bio mjesec dana bez neta, ali to i nije toliko do H1, nego t-com pravi probleme kako bi maksimalno zamrsio te prelaze, kako bi ljudi odustali i ostali kod njih: https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=68510.0

Kod H1 je loše što dobiješ neki kineski ZTE router, koji mi se uopće ne sviđa. Otvoriš ga preko IP adrese i dočekaju te kineski znakovi :doh:. Wireless mu je dosta slabiji nego t-comovom siemensu, slabiji i od thomsona. Tako da mi je sad na kraju stari T-comov thomson spojen u kineza i on šalje wireless. Događa se da net prestane raditi ili da radi dosta loše, pa nekad to riješi samo restart kineza. Ono što je meni za pop...... je da se to dogodi uvijek kada ja krenem igrati CODMW, a to je 3-4 puta mjesečno i onda ping podivlja i ne možeš igrati  :p050:

Dok sam imao t-com i siemensa, to se baš i nije događalo.

Meni ce ostat od Iskona Simensov modem sa kojim sam zadovoljan, pa da mozda njega spojim umjesto tog ZETE sto cu dobit od njih. Prvo bih probao sve spojit na njihovu opremu pa vidjet ako nestima da onda prebacim na taj ako je moguce.
A kako si opcenito zadovoljan sa racunima, planiram uzet H1 Trio i treba mi doci ugovor od njih na potpisivanje...

Offline gmatanic

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
« Odgovori #3 u: Travanj 25, 2012, 11:37:15 prijepodne »
Problem je u tome što u kineza ne upisuješ korisničko ime i lozinku za pristup internetu kao što je to kod t-com-a. Uopće u tom modemu ne postoji ta opcija. Podešavanje uređaja za spajanje na net se odrađuje tako da spojiš sve i zoveš službu za korisnike i oni odrađuju sve ostalo, a ti si tamo samo ako ga treba restartati i da im potvrdiš da si ti taj korisnik preko nekog pina koji dobiješ... ako se dobro sjećam.Tako da ne vjerujem da možeš koristiti siemensa. Račun je toliki koliki je i to je po meni jedina prednost H1 telekoma.
Give a man a gun, and he can rob a bank. Give a man a bank, and he can rob the world

Offline Šima

• Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #4 u: Kolovoz 07, 2012, 10:19:32 prijepodne »
ja sam bas jucer potpisao ugovor sa h1 za telefon i adsl
ciko koji je dosao je rekao da meni ostaje router od t-coma jer mi ugovor istice za dva tjedna a h1 ce svoje realizirati tek krajem mjeseca
isto tako, moci cu koristiti t-comov router za h1 adsl
to sam pitao i tako mi je rekao, a sad cemo vidit sta ce biti od svega toga

uglavnom racun mjesecno ce biti cca 100 kn manji a brzina neta duplo brza  :)

Offline ovcica

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 50
  • Panta rei. Carpe diem.
« Odgovori #5 u: Kolovoz 07, 2012, 10:31:42 prijepodne »
Mi smo tjedan dana na H1 trio bit usluzi (tv/int/tel) nakon četiri mjeseca maltretiranja od strane t-coma da nas prebaci njima. Mogu reći da sam prezadovoljna. Stigao nam je paket u kojem smo dobili i njihov router a čak smo dobili i daljinac viška. Ušteda će na biti 150 kn u odnosu na t-com za istu ponudu s time da H1 prijemnik daje više mogućnosti jer se može spojiti s kompom preko aplikacije medija servisa pa se mogu puštati filmovi s kompa. Jedino snimalica zahtijeva kupnju eksternog hard diska jer nemaju snimalicu kao t-comovci.
Clara pacta, boni amici.

Offline Andrijana

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Zagreb Dugave
« Odgovori #6 u: Kolovoz 07, 2012, 12:53:22 poslijepodne »
Mi ga imamo 4 - 5 mjeseci i za sada smo zadovoljni. Par puta nam je zamrznula slika, ali se brzo riješi samo od sebe, za razliku od Max TV-a gdje smo redovito morali zvati operatera za pomoć.
Imaju super preglednik i solidan izbor programa. Sviđa mi se što se pojedini programi mogu nadoplatiti sami, bez paketa.

Offline bole13

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
  • Firefighter:eat, sleep,repeat
« Odgovori #7 u: Kolovoz 07, 2012, 12:59:30 poslijepodne »
 Bio godinu dana na H1 i samo ti mogu savjetovati,bježi od njih što dalje.
Who dares-wins!

Offline Šima

• Punopravni član
« Odgovori #8 u: Kolovoz 07, 2012, 13:28:31 poslijepodne »
ma nemogu oni biti toliko losi koliko je t-com skup  :D

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #9 u: Kolovoz 07, 2012, 14:27:51 poslijepodne »
ma nemogu oni biti toliko losi koliko je t-com skup  :D

Upravo tako! :D  Kad sam nedavno mijenjao providera za tel i net, uspoređenjem cijena činilo mi se da je za moje korisničke potrebe najjeftinija Optima, pa sam nju i izabrao. Sve je bolje od t-coma pa ne možeš fulat.

Offline Filip Zebec

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #10 u: Kolovoz 07, 2012, 14:37:59 poslijepodne »

Pa ako se ide za cijenom najjeftiniji je iskon trio. Ja ga koristim već 2 godine i nemam nikakvih problema.
Osim kaj mi nisu nikaj pošteno ponudili za produljenje ugovora ( 3 mjeseca nekakav popust :((  )

Bjela Amazona -http://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=79037.0

Offline ovcica

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 50
  • Panta rei. Carpe diem.
« Odgovori #11 u: Kolovoz 07, 2012, 14:58:09 poslijepodne »
Lijepo je kada se može birati. U ZG, VG i većim gradovima se može birati između Iskona, B-neta, Amisa, T-coma, Optime, Metroneta itd itd Bog dragi da nam je došla mogućnost H1 kod mene na "seeeele" inače bi i dalje bila osuđena samo na T-com. U biti mogli smo uzeti i Optimu ali im je t-com limitirao brzinu interneta na max 2 mbps  :down:  tako da mi je H1 the best do daljnjega.
Clara pacta, boni amici.

Offline Renta

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #12 u: Kolovoz 07, 2012, 15:47:39 poslijepodne »

Pa ako se ide za cijenom najjeftiniji je iskon trio. Ja ga koristim već 2 godine i nemam nikakvih problema.

Trio usluge me nisu zanimale samo tel i net, mislim da tu Optima sa cijenom teško ima konkurenciju.

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #13 u: Kolovoz 07, 2012, 17:08:48 poslijepodne »
Lijepo je kada se može birati. U ZG, VG i većim gradovima se može birati između Iskona, B-neta, Amisa, T-coma, Optime, Metroneta itd itd Bog dragi da nam je došla mogućnost H1 kod mene na "seeeele" inače bi i dalje bila osuđena samo na T-com. U biti mogli smo uzeti i Optimu ali im je t-com limitirao brzinu interneta na max 2 mbps  :down:  tako da mi je H1 the best do daljnjega.

:D :D  upravo tako  :klap:

a kad si u malom mjestu i nemas t-com za providera, sve je dobro dok nema problema.... kad nastupe problemi, onda krece partija tenisa, a ti si loptica izmedju t-coma i izabrane konkurencije - samo te saltaju onom drugom i prebacuju krivicu... osim sto konkurencija u manjim mjestima ima jednog tehnicara za pol zupanije, pa i otklanjanje kvarova nije problem... cim snijeg okopni, kvar otklonjen  :rolleyes:
O mjeseče, sunčeva guzico.
Što siješ, a ne griješ.....
Pizdo.

Offline Marko_Sp

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 67
« Odgovori #14 u: Kolovoz 07, 2012, 20:25:05 poslijepodne »
Lijepo je kada se može birati. U ZG, VG i većim gradovima se može birati između Iskona, B-neta, Amisa, T-coma, Optime, Metroneta itd.

Nije baš tako. To važi samo za gusto naseljene dijelove grada, Kod mene ima samo T-com i Optima. Moram se raspitati za taj H1 jer su mi staru već na prijevaru obradili pa mi je tel. na H1 a internet na HATEcomu.
Sad plačam priključak ISDN i internet t-comu, a potrošnju Iskonu  :roll:
Ako bih prešao na komplet kod nekog drugog hoću li i dalje nešto plaćati t-comu?

Offline Šima

• Punopravni član
« Odgovori #15 u: Kolovoz 07, 2012, 22:10:14 poslijepodne »
neces
ako komplet odlazis iz t-coma ti s njima vise nemas nista

Offline Andrijana

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Zagreb Dugave
« Odgovori #16 u: Kolovoz 08, 2012, 10:58:42 prijepodne »
neces
ako komplet odlazis iz t-coma ti s njima vise nemas nista
Ja sam prešla na H1 prije 4-5 mjeseci i jučer u pošti nađem od T-coma račun za Adsl za 15Gb prometa (tarifa koju sam tada imala)!!! Znači, 4 mjeseca  ništa i sad mi 5. mjesec od odjave pošalju račun ko da ništa nije bilo. :)))
Mislim, meni je drago što su mi to poslali! S obzirom da nisam već dugo nikome pas mater, ovo mi je došlo baš u pravo vrijeme... :)))

Offline pravda

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #17 u: Kolovoz 08, 2012, 11:04:53 prijepodne »
Ja nagodinu plamiram sve 3 usluge na H1 prebaciti,jer mi se t-com zamijerio sa stalnim promjenama kanala i ostalih gluposti bez najave,da nekažem još štošta.Ma postali su šitara,od nedavno imamo mogućnost preći na H1 i to sa sve 3 usluge(tel.,tv i adsl).

Offline Šima

• Punopravni član
« Odgovori #18 u: Kolovoz 08, 2012, 13:09:53 poslijepodne »
a da ne pricamo sad o onim taktikama stalnog dosađivanja na telefon
"istice vam pretplata pa zovemo da produzite..."

Offline pravda

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #19 u: Kolovoz 08, 2012, 13:46:32 poslijepodne »
a da ne pricamo sad o onim taktikama stalnog dosađivanja na telefon
"istice vam pretplata pa zovemo da produzite..."

Rade oni i gore stvari,presreću komunikaciju,pa sam jedne večeri umjesto akvarij.neta dobio ovo sa slike:

Offline Šima

• Punopravni član
« Odgovori #20 u: Kolovoz 08, 2012, 14:05:52 poslijepodne »
instaliraj si BSplayer, on ti sam pronalazi titlove  :up:

Offline deklok

• Punopravni član
« Odgovori #21 u: Kolovoz 08, 2012, 14:53:28 poslijepodne »
3. mjeseca sam na H1 i za sada su dobri, bez vecih problema...

Offline Šima

• Punopravni član
« Odgovori #22 u: Rujan 08, 2012, 17:21:16 poslijepodne »
prvi dan i problem koji jos nije rijesen  :down:

poruka napisana na facebook stranici H1 telekoma:

Od jučer sam vaš novi korisnik sa fiksnom linijom i adsl-om. Tehničar je jučer u 9:30h donio i spojio router i od tada pa i još uvijek ja nemam omogučeno korištenje fiksne linije ni adsl-a. Pozivi službi za korisnike su uzaludni jer su tamo naučeni da samo govore "BIT ĆE RIJEŠENO U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU". Pri potpisivanju ugovora vaš radnik mi je rekao da ću biti bez interneta 20ak minuta, jučer je vaš tehničar rekao da ću biti bez interneta najviše 2h (što ispada do 12:30), u 14h sam prvi put zvao SZK i agent mi je rekao da ću biti spojen do 16h. Drugi put sam SZK zvao u 16:40 jer još uvijek nemogu koristiti ni internet ni fiksnu liniju i od tada mi se govori famozna, svim korisnicima poznata izjava, "BIT ĆE RIJEŠENO U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU". Može vas biti sram! Svaki vaš djelatnik laže i nitko mi se nije udostojio reći u čemu je problem i zašto to još uvijek nije proradilo. Neću vas nikome preporučiti, dapače, svima ću govoriti da ste preloša tvrtka, prealjkavi za odradit bilo kakav posao koji je u interesu vašeg korisnika i da je laž sve što vaši djelatnici kažu. FUJ!!

Offline Renta

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #23 u: Rujan 08, 2012, 18:10:29 poslijepodne »
Ma tako je kod svih više manje, aljkavi, nemarni i spori...od t-coma preko Optime do H1... Čim potpišeš ugovor mijenjaju pristup, a prije toga med i mlijeko. Na kraju ti ipak sve srede nakon puno potrošenih živaca, desetke poziva na SZK, višetjednog čekanja....pa zaboraviš sve i ideš dalje. ;)

Offline Šima

• Punopravni član
« Odgovori #24 u: Rujan 10, 2012, 15:28:53 poslijepodne »
danas sam im "zaprijetio" da cu sve poslati u novine i internet je pradio kroz 20ak minuta  :D