Srpanj 20, 2025, 23:53:50 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Moj prvi guppy okot :)  (Posjeta: 1737 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline martinatina

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Ženski  
Moj prvi guppy okot :)
« u: Travanj 01, 2012, 00:37:25 prijepodne »
Pozdrav,
več sam dugo razmišljala o tome kako stvarno želim veliki akvarij prepun prekrasnih šarenih ribičica...trebalo mi je dugo vremena,novaca i poduke po netu kako bi se odlučila što zapravo hočuu...
I tako sam se ja odlučila na akvarij sa svijetlom,grijačem,filterom (full oprema  :P ), a odabrala sam guppyce...prvo je došla Đurđa,zatim njen dečko Miki,pa prijateljica im Rajka itd itd...
Naime,đurđa je nakon nekog vremena postala sve bucmastija a točka na buši joj se sve više i više crnila i povečavala...i tako je Đ prije tjedan dana postala majka 23 žive i zdrave ribičice !!!  :up:  :zagrljaj:  :klap:  :D

Naime male sam odvojila u poseban akvarij te sada odrastaju...
a svojim guppycama sam im danas dodala u društvo dva prekrasna šverta odnosno šverta i šverticu,te mislim im dodati molice...mislite da je pametna kombinacija?

Offline the_carobni

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Gunja
Odg: Moj prvi guppy okot :)
« Odgovori #1 u: Travanj 27, 2012, 18:02:55 poslijepodne »
i kako se slažu guppy i švertovi ako si ih stavila.. :P .. čitao sam neki tekst da švertovi znaju napadati guppye..

Offline tommySB

• Trade Count: (+15)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #2 u: Travanj 27, 2012, 19:23:26 poslijepodne »
i kako se slažu guppy i švertovi ako si ih stavila.. :P .. čitao sam neki tekst da švertovi znaju napadati guppye..
ja imam i guppye i svertove...skoro da nitko nikoga i ne pogleda...mogu zajedno biti...
CATCH AND RELEASE
Znao je reći marva je marva,u trnju jede u blatu spava, al se nikada ne uprlja ko čovjek

Offline hrco73

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Na profilu ravnopravno sudjeluje kćer od 17 godina
« Odgovori #3 u: Svibanj 28, 2012, 12:07:15 poslijepodne »
Ja nemam problema imam 10-ak švertova,6 gupija i dva mollya(bit će još,ženke su mi uginule pa moram nabaviti)ako neko ima u području Zagreba...zainteresirana...
Ako me neko vrijeme nema na forumu znači da mijenjam parkete ;)