Srpanj 20, 2025, 08:48:03 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: 500L projekt  (Posjeta: 5599 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline stomed

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Odg: 500L projekt
« Odgovori #25 u: Siječanj 20, 2012, 13:23:37 poslijepodne »
evo, znao sam, jos jedan ciklid manijak..koliko vas ima majku mu, di je tome kraj :)
-a izbor riba i/li bilja stvarno ovisi o ukusu, svakome se svida nesto drugacije i tome se neisplati puno raspravljati. da nije tako onda bi svi imali iste akvarije, aute, zene, i tako dalje. (naravno, tim sljedom po vaznosti) :)

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #26 u: Siječanj 20, 2012, 13:32:49 poslijepodne »
znaci mi koji volimo ciklide smo manijaci, hm.. nisam znao za taj izraz u ciklidistici..  :devil:  :clown:

nisam sa proslim postom nista lose mislio, samo savjet..  :up:
« Zadnja izmjena: Siječanj 20, 2012, 13:38:23 poslijepodne od alen_zgb »

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #27 u: Siječanj 20, 2012, 13:56:00 poslijepodne »
pa moramo se malo zezati, zasto inace koristimo internet za vrjeme radnog vremena ;)
savjeti su u svakom slucaju dobro dosli, zato i je super sto imamo ovakva mjesta za razmjenu iskustava i savjeta, uvjek je lakse nego kad covjek sve mora sam nauciti na svojoj kozi. samo eto, kazem, to sve stvarno ovisi o ukusu, neki ce drzati samo biljni cak i bez riba i svidat ce njim se i nebi ga mjenjali za nista, dok je drugima to previse staticno ili samo vole ciklide, morske ribe, koralje, itd.

Offline ShockViper

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #28 u: Siječanj 20, 2012, 14:03:22 poslijepodne »
Svi mi ovdje naginjeme malo k manijacima kako mi se čini (ili bar većina)  :D jer jednom kad kreneš ne možeš stat.

Ja sam se odlučio za biljni pak ako/kad mi dosadi , bude previše posla/problema ću razmišljat o nečem drugom ali za sad je biljni.
Nemaju svi isto mišljenje i svi savjeti su dobrodošli a na meni je da ih prihvatim ili ne :)

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #29 u: Siječanj 20, 2012, 14:17:01 poslijepodne »
stavi sto se tebi svida, s vremenom vidis dal zelis mjenjati , ali ako covjek nesto voli nije nista tesko. 500l je mozda puno za nase pojmove ali svjetske nije, imaju ljudi i puno vece tankove (inace, u akvaristici te najvise prjece financije i nosivost poda, sve drugo su manje bitne stvari:)

Offline ShockViper

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #30 u: Siječanj 21, 2012, 23:10:06 poslijepodne »
alo ovdje zena,dok on bleji  na tv da kazem kako mi je duh zanimljiv jer sam ga prvi puta vidjela i skroz je drugaciji od ostalih riba koje smo mogli upoznat po ducanima,ali kako je s njim problem,rekla sam da ga ne moramo kupiti....ima tip u ri koji prodaje ribe i bavi se uzgojem te je rekao da je duh nocna za razliku od odstalih te da bi druge ribe bile pod stresom s njom,a ovo da lovi strujom,to mi je novo...dat cu ja njemu zena gnjavi!!!..p.s.bit ce zatvoren,imamo 5 tigrica u tom dnevnom i samo su preko noci u krletki,jos mi samo fali da se i one brckaju u tome,
pozz svima,hvala za svaki savjet!!!!
njegova skvo ;)

Offline ShockViper

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #31 u: Siječanj 23, 2012, 18:10:29 poslijepodne »
Mali update evi riješen metalni dio ormara :), ovaj vikend najverojatnije oblačenje ivericom.

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #32 u: Siječanj 23, 2012, 18:14:28 poslijepodne »
mei se cini da ti stol malo preveliki za taj akvarij :)

Offline ShockViper

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #33 u: Siječanj 23, 2012, 18:59:21 poslijepodne »
mei se cini da ti stol malo preveliki za taj akvarij :)

:D :D Ma ne brini narast će.
To mi je karantena u kojoj trenutno držim nešto bilja, već sam počeo skupljat  :up:

Offline legolas

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #34 u: Siječanj 23, 2012, 21:31:22 poslijepodne »
Ako dobro vidim na slici stavia si nivelirajuce nogice, kakve si stavia? mos li slikat?
Život je lijep, potroši ga dobro...

Offline ShockViper

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #35 u: Siječanj 23, 2012, 21:39:29 poslijepodne »
Ako dobro vidim na slici stavia si nivelirajuce nogice, kakve si stavia? mos li slikat?

ručni rad :) M16 navojna šipka, 2 matice i pocinčana traka 5 mm

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #36 u: Siječanj 24, 2012, 12:16:59 poslijepodne »
lijepo lijepo, nema sta.. napredujes polako, i dolazis do onoga sto si naumio, ili zena sto je naumila..  :up:

Offline Marko_Sp

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 67
« Odgovori #37 u: Siječanj 24, 2012, 12:58:24 poslijepodne »
stalak vrlo dobro izgleda  :up:
jedan savjet ako mogu dok je još vrijeme. ne znam kakav ti je pod, ako je mekan nožice bih stavio na željezni L profil. to će podijeliti težinu na puno veću površinu od 8 malih nožica. ispod tog L profila nalijepi neku gumu tako da voda kad se izlije - a izlit će se  :D, ne može doć između profila i parketa.

Offline Filip Zebec

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #38 u: Siječanj 24, 2012, 13:08:16 poslijepodne »
lijepo lijepo, nema sta.. napredujes polako, i dolazis do onoga sto si naumio, ili zena sto je naumila..  :up:

ma pusti ti to '' žena barem zna nešto o uređenju'' . Ja idem na 180L biljni i slušat ću ženine upute jer ja kad radim ubacim 100 vrsti bilja , i onda izgleda kao prašuma.
Meni je žao baciti biljku van dok ona gleda kak ce sve to ljepo biti za prostoriju :))
Bjela Amazona -http://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=79037.0

Offline ShockViper

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #39 u: Siječanj 24, 2012, 19:46:08 poslijepodne »
stalak vrlo dobro izgleda  :up:
jedan savjet ako mogu dok je još vrijeme. ne znam kakav ti je pod, ako je mekan nožice bih stavio na željezni L profil. to će podijeliti težinu na puno veću površinu od 8 malih nožica. ispod tog L profila nalijepi neku gumu tako da voda kad se izlije - a izlit će se  :D, ne može doć između profila i parketa.
neće bit problem za težinu dole je 8mm laminat a ispod temelj od kuće :D

ma pusti ti to '' žena barem zna nešto o uređenju'' . Ja idem na 180L biljni i slušat ću ženine upute jer ja kad radim ubacim 100 vrsti bilja , i onda izgleda kao prašuma.
Meni je žao baciti biljku van dok ona gleda kak ce sve to ljepo biti za prostoriju :))

A žena neće ić ni blizu ovoga jer bi za 2 tjedna unutra bilo 400 riba "da se vidi da ima nešto unutra" i to one koje se njoj sviđaju bez obzira idu li skupa :D