0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Znate gde se može kupiti pjesak na velike vreče ?? Htjeo bi staviti pjesak granulacije od 1,5-3 Može neka preporuka ,savje je svaki dobro došo
posto i ja trazim smedji pijesak budem sutra vidio u bauhausu radim tamo pa buju mi valda nasli nes hehehe
Citat: SMRTNIK - Siječanj 14, 2012, 01:13:46 prijepodneposto i ja trazim smedji pijesak budem sutra vidio u bauhausu radim tamo pa buju mi valda nasli nes heheheTamo imaš sigurno kad sam ja uzimao prije 3 dana. Što se tiće ovog pijeska u Baumax-u, ima ga samo na Jankomiru, u Sesvetama namaju. Danas bio pa vidio.
pijesak za pješčane filtere (vanjski odjel). Imaš u granulacijama 0.4-0.8 i 0.7-1.2 mm. Žuto sivi, vreča 25kg 99 kn.
Citat: Juricas - Siječanj 13, 2012, 21:36:50 poslijepodne pijesak za pješčane filtere (vanjski odjel). Imaš u granulacijama 0.4-0.8 i 0.7-1.2 mm. Žuto sivi, vreča 25kg 99 kn.Ja sam u Baumaxu takav za filtere platio 73kn ako se nevaram,25kg vreća.
Baš to tražim !!
JEL IMAS SLIKU TOG PIJESKA KAKO U AKVARIJU IZGLEDA
Citat: Tomek_87 - Siječanj 15, 2012, 09:39:34 prijepodneBaš to tražim !!Znam, za amazonu idealno
ja jučer bio u bauhausu u Osijeku i nemaju toga tamo ovaj 0,4 - 0,7 mi se čini da bi bio idelan za malawi, jel imaš tu taj pijesak pod akvariskim svjetlom da vidim kako izgleda
Nema u bauhausu tog pjeska ja sam ovoga kupio u maumaxu ... nemam ti sliku kako izgleda je još nije akv u finkciju Jesi tražio filter pjesak za bazaene ??