ukratko je to to, da...
a što se dotičnog tiče( koji se koliko vidim pokušava spojiti ponovno na forum u maniri opsesivno-kompulzivnog manijaka u prosjeku svakih 20 minuta) , brisana mu je tema u kojoj je otvoreno nudio osobne usluge kao da je ovo njuškalo ili plavi oglasnik... Tema je maknuta, razlog naveden, ali onda dobijam PP , pa odgovaram,pa dobijamo opet,pa odgovaram i onda danas ide tema koju je Seba maknuo u roku odmah i banirao dotičnog... što sam u biti ja trebao nakon prvog ppa, ali eto, rekoh mu da pazi što radi i ostavih ga,ali čovjeka je valjda uvrijedio moj prilično direktan način komunikacije u takvim situacijama, jer jednostavno nemam vremena, volje ni živaca objašnjavati se oko nečeg što bi trebalo biti vrlo jasno vidljivo iz pravila foruma i pravila malih oglasa...
da ne ulazim u detalje, jer je nebitno u biti, ostaju sljedeće činjenice.... pravila ovog foruma (i podforuma mali oglasi) , koji je privatan, a samim time i "demokracija" na koju se pozivate ( i koju najvjerojatnije ni ne shvaćate u potpunosti inače se na nju ne bi ni pozivali) je vrlo rastezljiv pojam... a rastežemo ga naravno mi, jer osim što je nas samo nekoliko, a vas preko 8 vražjih tisuća i vjerujte, ima vas svakakvih i u zadnjih 10 godina ovo nije ni prvi ni deseti, ni pedeseti nego valjda 250ti ovakav ili sličan primjer/problem , na koji smo potrošili vremena i živaca...
pomnožite svakog od njih sa par grama živaca, malecnim uzrujavanjem jetre, pola sata do par sati života i vremena i dobijete popriličan broj laganih ali akumuliranih frustracija u ovih deset godina... zbog toga u zadnje vrijeme često i ide ban po kratkom postupku , jer nismo više klinci i nemamo, kao što rekoh, ni volje, ni vremena , ni živaca u rukavicama i danima objašnjavat ljudima daneke stvari NISU dozvoljene, jer ili nisu u redu ili ne mogu biti dozvoljene iz mase drugih razloga...
administracija foruma nije crno-bijela igra,a nije baš ni vesela, da je tako ne bi ja pucao ne znam koliko puta i odlazio u penziju, samo da bih se morao opet vraćati nakon što su moji zamjenici nakon nekog kraćeg ili dužeg vremena također pukli i odustali... kome to nije jasno jer se ne može ufurati u priču ( a ne možeš u potpunosti dok nisi sam u takvim situacijama) ja ne mogu pomoći, ali - guess what- ne sekiram se više puno oko toga... jer su davno prošli dani kada sam mislio da svima na forumu moram biti fer, pravedan, simpatičan, duhovit, zabavan, stručan, odgovarajuće školske spreme, političkog opredjeljenja, pogleda na život i baš točne visine, boje očiju i manira za stolom...
Primjećujete li određene probleme u zadovoljavanju svačijih ukusa i osjećaja?
u svakom slučaju, ovaj forum je u ovih deset godina i više nego previše puta bio i popustljiv i rastezljiv i fer i objašnjavalo se i kad se nije trebalo i ovakve teme su mi, onak, ok, trla baba lan da joj prođe dan... evo opet njih o nekoj demokraciji, a niti znaju što se točno dogodilo, niti shvaćaju pozicije obje strane, niti uopće imaju ikakve veze s vezom oko toga, ali eto, KONFLIKTNA je tema i svako će moći malo pametovati, možda se i porječkati i lamentirati onako kako najbolje znamo i umijemo..sa poluinformacijama, bez poznavanja pozadine problema...
U cijeloj ovoj priči je u biti žalosno da je ova tema u kratkom vremenu imala više posjeta/komentara nego tema o live streamu nagradne igre povodom 10 godišnjice ove stranice, što je čini najstarijom aktivnom ( i još kako) stranicom ove tematike u široj regiji ako se ne varam, ali nisam iznenađen, kao uostalom ni ostatak ekipe pretpostavljam... jer upravo je to razlog što smo svi, ali doslovno svi, već gadno umorni od stranice i ne da nam se ništa raditi po njoj, stavljati članke , otvarati teme... to je posljedica 10 godina borbe sa ovakvim likovima, inercijom scene, vlastitim obavezama i problemima... i sve u svemu dosta laprdanja za danas, dosadan sam sebi više ...
e da, još jedna stvar...znate li što je zaista ta DEMOKRACIJA na koju se stalno pozivate, misleći valjda da je to pravo svih da rade i govore sve što ima pada na pamet i kako im odgovara, jer ih kao štiti ta sveta krava zvana demokracija? Demokracija vam je, ukoliko još niste izašli iz bajkovitih priča kojima vas svakodnevno hrane, jedan odličan i nevjerojatno učinkovit marketinški slogan, koji se, najblaže rečeno svodi između ostalog na ovo..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/gori-i-od-busha-obama-potpisao-zakon-prema-kojem-vojska-moze-dozivotno-zatociti-bilo-koga-bez-sudjenja/591807.aspxali kao i vezi gore opisane problematike, tko još nije to shvatio, ja mu sigurno ne mogu upaliti lampicu...