0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Jako je lijepa! Kokliko ti je stara?
Hvala hvala. Osjećam da će kolekcija i dalje rasti,već imam jasno ucrtane želje i planove u glavi
Citat: poseidon80 - Ožujak 19, 2012, 19:49:26 poslijepodneHvala hvala. Osjećam da će kolekcija i dalje rasti,već imam jasno ucrtane želje i planove u glavi Cura je izvrsna!No, koje planove, pa podijeli malo s nama. Neki novi mof ili se bacaš na druge vrste?
Najbolje sto bi se dobilo iz legla Mystic x Mojave je Mystic Potion...(zmijica koja para oci... )inace...poseidon80, jako lijepa cura,samo neka se deblja i raste..
neka pa treba se netko i s njima baviti Išla sam googlati morf (polovila sam osnovne, za ove ostale tu je google ) i super izgleda. Koje bi onda kombinacije ispale parenjem njega s mojave curom?
Citat: Chilii - Ožujak 27, 2012, 20:43:59 poslijepodne neka pa treba se netko i s njima baviti Išla sam googlati morf (polovila sam osnovne, za ove ostale tu je google ) i super izgleda. Koje bi onda kombinacije ispale parenjem njega s mojave curom?za sve kombinacije koje bi ispale parenjem regiusa možeš pronaći ovdjehttp://www.worldofballpythons.com/wizard/
Razmišljaj ti radije o mužjaku viridisa! Nemoj da ja uzmem curu pa joj moram tražit dečka kod nekih sumnjivih likova!
Hvala,uskoro dolazi još jedan morf
Citat: poseidon80 - Travanj 14, 2012, 10:45:40 prijepodneHvala,uskoro dolazi još jedan morf koji?