0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Imam jedan mali problem, iz zdjelice sa hranom pobjeglo mi je par laterlarisa u terarij, nasao sam dva ali jedan je jos unutra kako da ga izvadim, strah me je da mi ne pobjegne u stan.
Citat: leopard gecko Trevor - Veljača 08, 2012, 21:16:44 poslijepodneImam jedan mali problem, iz zdjelice sa hranom pobjeglo mi je par laterlarisa u terarij, nasao sam dva ali jedan je jos unutra kako da ga izvadim, strah me je da mi ne pobjegne u stan. I da ti pobegne, ne sekiraj se, ako ga ne nadjes ti, sam ce da ugine posle nekog vremena!
Citat: Igor Velevski - Veljača 08, 2012, 23:10:39 poslijepodneCitat: leopard gecko Trevor - Veljača 08, 2012, 21:16:44 poslijepodneImam jedan mali problem, iz zdjelice sa hranom pobjeglo mi je par laterlarisa u terarij, nasao sam dva ali jedan je jos unutra kako da ga izvadim, strah me je da mi ne pobjegne u stan. I da ti pobegne, ne sekiraj se, ako ga ne nadjes ti, sam ce da ugine posle nekog vremena!A kako to(sta nije da zohari mogu prezivjeti nuklearnu eksploziju ).