Srpanj 28, 2025, 12:19:43 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Da li me opet proganja Ichtyo?  (Posjeta: 8579 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Fiber

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 36
Odg: Da li me opet proganja Ichtyo?
« Odgovori #25 u: Kolovoz 30, 2011, 14:29:22 poslijepodne »
Pozdrav.  :)

Stanje je za sada dobro, nije vise bilo smrtnih slucajeva niti pojave tackica, voda ne smrdi, ja sam vrsio povremeno ciscenje akvarijuma, dosipao sam par puta vodu koja je izvetrila i usisavao malo dno. Usput sam ocistio i filter po savetima sa onog linka koji ste mi dali na pocetku.

Tih par ribica sam pomalo hranio svaki drugi dan, sipao sam i regularne doze prihrane za bilje (CO2 i profit) nista novo od stanovnika ni flore ni faune nisam dodavao unutra i cekam da prodje taj period od 14 dana pa da opet sipam lek.

Sto se karantinskog (ili pomocnog) akvarijuma tice imam jedan od 20 litara koji cu par dana pre nego sto kupim stanovnike da oformim.
Sipacu vodu iz akvarijuma uz polovinu sveze vode koja je odstojala u flasi da bih napravio slicne uslove kao u glavnom akvarijumu. I imam jedan mali sundjer filter koji cu da postavim unutra.
Da li moze tako?

I da li taj pomocni akvarijum mora da bude "potpun" ili moze da bude bez podloge i biljaka? Ima sljunka i krupnijeg kamenja pa mogu to da postavim, al nemam nijednu biljku trenutno na raspolaganju. Ako treba kupicu nekoliko cisto da atmosfera unutra bude sto bolja.  :)

Hvala jos jednom na svoj pomoci do sada.