Srpanj 18, 2025, 19:12:27 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: hocu vodene zivotinje ali nemam za akvar  (Posjeta: 3482 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Pandorica

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
hocu vodene zivotinje ali nemam za akvar
« Odgovori #25 u: Rujan 17, 2005, 15:39:00 poslijepodne »
imas 54 litarski aq nepoznate firme u ERi u samoboru za 499kn sa svom opremom. A serin aq, također u Eri, od 54 litre, za 699kn također sa full opremom...
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.

Offline moto

• Punopravni član
« Odgovori #26 u: Rujan 17, 2005, 17:03:00 poslijepodne »

svim početnicima savjetujem CAYMAN 50 od 40 litara sa fenomenalnim filterom..... i kraj priče!!!!!!!!! 750Kn sa svim šta ti treba prvih 1 godinu dok se lagano upoznajete sa ostalim stvarima i situacijama......

sa manje uloženih novaca nema akvarija i akvaristike jer se to onda zove ALKEMIJA..... kraj priče!!!!!!!!!
Vraćam se odmah - Godot

Offline napoleon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #27 u: Rujan 17, 2005, 18:19:00 poslijepodne »
1. Da li je kod manjih akvarija potreban grijač ili je svijetlo dovoljno da grije?

2. Koliko dodje jedna prosječna biljka?

3. Koliko prociscivac?

4. Koliko hranjiva podloga za bilje/ili moze obicna zemlja?

.

.

.

Tj pod 2/3/4... koliko dodje nabava svega ostalog ako recimo imam akvarij, u pocetku i mjesečno?

Zagreb-Maksimir (ne, nisam u ZOO-u)
"How much of human life is lost in waiting."

Offline moto

• Punopravni član
« Odgovori #28 u: Rujan 17, 2005, 19:12:00 poslijepodne »
ajde ti lijepo protegni noge do dućana, a imaš i linkove na HOMEpageu AkvarijNET-a
Vraćam se odmah - Godot

Offline MAXIMUS

• Punopravni član
« Odgovori #29 u: Rujan 17, 2005, 19:45:00 poslijepodne »
Sad mi je žao što sam ono napisao,ne želim ti pokvariti početnićko veselje.Mislim da bi trebao pričekati bolje dana po pitanju nabavke aq.- Sada ne reklamiram,stavljam mu cijene onoga što je i meni poznato! Sera aquatan za pripremu vode 25 kn,sera fishtamin 30 kn, tetra plantamin 41 kn, to ti je tekuće gnojivo za biljke,koje bi trebalo biti dovoljno za neke manje zahtjevne- vallisneria,anubias,vodena kuga,rogolist... Najeftinija biljka u shopu u kojem ja kupujem je 30 kn. Grijač ti je jako potreban,svjetlo ne može toliko ugrijati,osim ako želiš zlatne ribice. Mislim da se grijači kreću iznad 100 kn,treba ti i filter. Mislim da bi trebao poslušati Pandoricu jer ćeš tako proći dosta jeftinije! Pozdrav !
M

Offline Pandorica

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
« Odgovori #30 u: Rujan 17, 2005, 22:59:00 poslijepodne »
prosjecna biljka, a da je u dobrom stanju, dode i do 50kn...Filer-ovisi koji zelis-ako zelis neki losiji, npr onaj spuzvasti kutni-jako je jeftin-oko 50kn, al ako zelis unutarnji s nekakvim mehanizmom ( neznam kako da to nazovem ) doci ce te i preko 200kn za manji aq.
Gnojiva za biljke su od 25-45kn ovisno o firmi...
Grijac ti 100% treba a mislim da jeftinije dode jaci grijac nego manji...mislim da je cijena od 80-150kn...
Zatim trebas i nekoliko vrsta hrane za ribice (razlog sam ti vec navela )-a svaka je između 20 i 40kn... naravno ima i skupljih-to su one smrznute hrane, a i tu bi bar jednu trebao imati...
Također trebas i sredstvo za pripravljanje vode-ono je između 25-40kn... Jeftinije je ako kupis vece pakiranje...
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.

Offline damir7

• Punopravni član
« Odgovori #31 u: Listopad 03, 2005, 22:19:00 poslijepodne »
E nemoj se ljutiti na moj odgovor ali fakat mislim da za tebe nije akvarij a nažalost možda niti jedna druga životinja.....

mislim.....ak mi dosadi nije mi žao ako uginu?????!!!!

daj molim te!

Fino se zabavljaj uz Big Brother i bok

Zagreb/Maksimir