Bolje bi bilo da si mi dao specifikaciju koju sam tražio, ali ti to ne bi, zar ne?

Živim u DIY kući, imao sam DIY vikendicu, svi moji akvariji uključivši i filtere i rasvjetu do mog zadnjeg su bili DIY, napravio sam 3 DIY LED lampe za bicikl 10W svaka, vrhunski bicikl sam sam složio i... blabla... uglavnom DIY mi nije ni stran ni nepoznat.
DIY može ispasti vrhunski ali načešće je na razini poluspješnog prototipa, trebaš imati i znanje i iskustvo, i materijale i alate, o vremenu da ne govorimo.
Moj zadnji akvarij je tvornički i vrlo teško da bih mogao nešto slično napraviti sam doma. Mislim po izgledu, funkcionalnost je druga stvar.Čak i da imam materijal nemam tehnologiju. A da imam to oboje, ne bi mi se isplatilo, osim ako ne bi "ispalo s kamiona". Imam malo premalo svjetla pa laniram dodatnu rasvjetu pa sam priločno dobro informiran o lampama, dimabilnim i nedimabilnim elektronskim prigušnicama. Koštalo bi me gotovo kao i DIY LED rasvjeta za koju nisam siguran koliko je spektralno odgovarajuća bilju.
Stalak sam napravio sam i on je duplo kvalitetniji od tvorničkog, ali je i koštao više od gotovog.
Mogu vam reći da ste jednostavno neozbiljni.
Toliko od mene u ovoj temi.