Neverovatna je to Nacija, valjda zato što oni nemaju strah od smrti i neuspeha, već samo od gubitka časti,
pa su zato danas i neshvatljivi celom svetu i svi im se dive na mirnoći, disciplini i staloženošću u situaciji
kada bi svi mi ostali (iz celog sveta) pokazali svoju životinjsku stranu, i medjusobno se poubijali za flašicu
vode ili parče hleba...
Inače što se tiče već pomenutih autobusa, i Beograd je dobio par desetina, ali zanimljivo u celoj priči je to
da kad su ih poklanjali, Japanski zvaničnici su rekli da oni moraju biti uredno održavani i čisti kako i priliči
da se odnosi prema jednom takvom poklonu...
Naravno, ove naše političke pi...e su im to obećale, u fazonu, samo vi nama dajte, a posle ko vas je..e, ali
posle nekog vremena japanci su poslali kontrolu koja je na ulicama našla prljave autobuse, i Vladi je stigao
dopis da vrati sve autobuse jer nije ispoštovan dogovor, koji se nama balkancima činio tako beznačajnim...
Nastala je frka, koja je ubrzo rečena, i od tada su ti autobusi najčistija prevozna sredstva u celoj srbiji, mislim
da ih peru svaki dan, možda i po više puta, jer ja do sada ni jednom nisam video da je neki imalo isprljan...