Pozdrav svim akvaristima, ja sam novi i trazim mentora, nekoga tko ce me voditi kroz stvaranje novog akvarija, da izbjegnem suvisne troskove i pocetnicke greske, ovo mi nije prvi akvarij u proslom stanu sam imao jedan lijepi od 120 litara, isao sam i dalje te slozio i jedan morski, ali kako sam se preselio i ostavio starcima te akvarije sad krećem ispocetka. Imam prostora za jedan mali akvarij 54 litre 60x30x30, imam t5 rasvijetu 2x24w grijač i nista vise.
IDEJA:
U planu imam napraviti jedan simpatičan akvarij sa zelenim tepihom i nekoliko panjeva i kamenja sa mahovinom, par kozica, neonke i cistac.. Sad me zanima koji filter nabaviti, treba li mi co2, gdje nabaviti te biljke? ja sam iz Pule i ovdje nema bas tih biljkica kakve ja trazim, makar ja nisam nasao. Svaka informacija je dobro dosla
Ravnam se prema ovome:
http://www.akvarij.net/index.php?option=com_content&view=article&id=556:reveal-by-lp&catid=35:ureenje&Itemid=119To je ono što bi volio postići, molio bi ako je netko krenuo i tim putem ili ga prosao da mi se javi sa savjetima..