Zmijoljupče, mislim da već imaš dovoljno životinja i da je vrijeme da se postojećima posvetiš. Uloži u bolju opremu tih 500 kn ili ostavi sa strane za nedajbože lijekove ako će im trebati. Ako jako voliš životinje, onda uzmi na privremen smještaj neku iz azila.
Iskreno, imam 25 g., živim s dečkom, 2 kornjače i 30-ak ribica u 3 akvarija i zaista ne mogu zamisliti da imam još neku životinju.. GDJE? KAKO? KADA? Svaka, pa i najmanja životinja traži pažnju i tvoje vrijeme. Nije ljubitelj životinja onaj tko ih drži 100 nego onaj čije su životinje (ili životinja) sretne i zadovoljne.
Nemoj starcima tovariti na grbaču još jednu životinju koju ćeš ostaviti s njima kad za nekoliko godina odeš od njih. Nije u redu prema njima.
Što se zahtjevnijih životinja tiče - imaš već kornjaču (koju?) i ne treba ti još i kameleon, pogotovo ne pored dvije mačke.
--- to što si guštericu imao 4 g. znači da su tvoji roditelji počinili kažnjivi prekršaj (jer su sve gušterice u RH zakonom zaštićene) jer su djetetu u predškolskoj dobi dopustili da uzima životinje iz divljine i stavlja ih u premali kućni prostor. Gdje si ju držao?
(Pitam se jesi li uopće dijete il' si možda neki 40-godišnjak koji nema pametnijeg posla nego glumiti dijete na forumu i ljude uzrujavati izmišljenim pričama..)