Trudnoca je fiziolosko stanje, ne patolosko. Moram sest puta pisati jer ti ni tri put nije dovoljno?? Covjek je umro od komplikacija uzrokovanih infekcijom virusom gripe, usao je u akutni respiratorni distresni sindrom. Dodatak koji je bio u lanjskom cjepivu je svakako bio testiran, inace ne bi bio u cjepivu i koristio se i prije i koristit ce se i dalje... i to nije bio u cjepivima svih proizvodjaca, u cjepivu koje je Milinovic kupio nije bilo tog dodatka, ali negativna kampanja je napravila svoje i ljudi se nisu cijepili. Iako se uglavnom ne slazem s njim, moram se sloziti s njim u izjavi da su se lani ljudi cijepili da novinari nisu napravili sranje, ove godine bi bilo puno lakse.
Pomocu cijepljenja je covjecanstvo postiglo da neke bolesti vise ni ne postoje i da se vise na njih ni ne cijepi. Svi koji imate klince, cijepili su ih jos u rodilistu na dosta toga... na viruse koji su zarazniji i opasniji od HIV-a, ili ste i to preskocili?

Mislim, znam da niste, ali nejasna mi tolika fama oko cjepiva za sezonsku gripu.

Ako ne vjerujete meni, evo iz novina:
"Svinjska gripa uzela je i četvrtu žrtvu, javljeno je iz Stožera za praćenje pojavnosti nove gripe a koje potpisuje ministar Milinović. Pacijent mlađe dobi (33 godine) je petog dana bolesti u iznimno teškom stanju premješten iz OB Sisak u Kliniku za zarazne bolesti "Dr. Fran Mihaljević. Dijagnoza - primarna influenca i pneumonija, te ARDS (akutni respiratorni distres).
''Muškarac koji je preminuo bolovao je oko dva tjedna, od toga je desetak dana bio u Klinici 'Fran Mihaljević', gdje su se borili za njegov život. Nije bolovao ni od koje kronične ili neke druge bolesti'', izjavio je za Jutarnji list prof. Ilija Kuzman.
Ministar Milinović potvrdio je da je riječ o osobi koja nije bila lošeg zdravstvenog stanja, no da se komplikacije mogu dogoditi i kod zdravih ljudi"