Gle, ja koliko pratim ovaj forum a pogotovo rubriku Beskralješnjaci do sad nisam vidio da itko ima Babaulti kozice osim Fabera a nisam siguran jel ih i on jos ima.
A ovo da slici Amano kozici, od kud sad to pa nitko nije spominjao Amano kozice a kamoli da neke slice njima.
Kad mi das pravu fotku te tvoje kozice di se vidi da je to zelena kozica a ne potamnjela i kamuflirana prozirna ja cu javno napisat tu na forum da sam pogrijesio u prepoznavanju a do sljedeceg zadrzavam pravo na svoje misljenje jer mogu reci da se s pravom kuzim u kozice jer sam ih imao dugo vremena i procitao stranica da te glava zaboli na raznim forumima di sam ujedno i clan
lp, nikola
imam ih jos,jes da sam ih desetkovao,ali eto imam dosta odraslih(kao i uvijek,nikako ih prebrojat ali bitno je da vidim da imam i zenki i deckiju),a cekaju se i mlade.
E i Todoru sam dao nekoliko(radi backup-a ukoliko se mojima nesto desi..)e sad,imao je malih ali ne znam sto je sad..stvarno je odrastanje malenih problematicno.
E da,vama ostalima,ako ikad i budem nesto trebao o kozicama,obratit cu se Malkyu,jer covjek zna znanje i ne forsira se.
A sad jos nesto,malac je aktivan i bjezi?hm,kod babaultia ces prije mislit da ih nema kako se zakamufliraju i stoje ne pomicno.tu i tamo prosetaju,ili polude pred mrijest.