@zeki972
A je, tako je, ali dosta ljudi tako krene (nažalost) ... Ja isto, sa 2 zlatne u 10 litara. A sad ne bi jednu ni pomišljao staviti u ispod 50.
Ok, oni su preokrenuli priču već... Ima ljudi koje to uopće ne zanima... Ja sam vidio 2 zlatne u akvariju od 6-7 litara i vodom nasutom do pola. I tupio da ne može tako, ali ne vrijedi. U drugom slučaju sam govorio mjesecima za jednu zlatnu koja je doslovno bila dužine 70% akvarija, ali ništa. Došlo mi je da ja odem i kupim joj drugi akv. ali nisam. Iz jednog razloga... kad bi donijeo veći akv. bubnuli bi unutra još riba sigurno i onda opet ništa nisam napravio
A ti koštica...
Pripremite se na čekanje

Znači kad pokupuješ opremu, voda mora stajati u akvariju, sva oprema mora biti uključena, sve kao da su ribice (kozice) već unutra, samo što ih nema. Onda njih kasnije ubaciš. To ti je recept da ti se ne dogodi ovo što ti se dogodilo s ovim ribicama.
Znam da je teško čekati i gledati u prazan akvarij, ali tako to ide... Zasadi nešto biljaka unutra, malo potraži po starim temama o kozičnjacima.
Za biljke ne moraš potrošiti neke velike novce, pogotovo ako si iz zgb. Uvijek ima ekipe koja nešto poklanja, pa kad se tebi razraste, poklanjaj dalje...
27 kn/kom

omg