Što se tiče cijevi kod ulaza i izlaza Jbl-a mogu reći da ulazna ima teleskop usis koji se podiže i spušta po potrebi tj.dubini akvarija što je fantastično,ulazne cijevi mogu ići u kombinaciji kao spray bar,ili kao klasičan izlaz sa proširenom mlaznicom što opet daje širok i rasporediv mlaz.
Dakle mislim da je onako kako treba svakom akvaristi sa druge strane za dubinu izlaza u mom setu je bilo par kračih nastavaka koji se jednostavno nadoštukavaju baš iz razloga same visine praznog prostora iznad akvarija.
A što se tiče rezervnih dijelova i uložaka upravo me to ponukalo da ne kupim u PC -tru nego u NERA Zaprešić jer gore imaju ama baš sve od JBL ili bar sve jer nigdje nisam vidio toliki izbor,medija punjenja i opreme od JBL-a kao kod njih.
Inače to je meni favorit u akvaristici i koristim ga još od daleke bivše Juge kad je kod nas sve bilo na kapaljku,a ako odete do Vogela onda će se ljubitelji tog branda zasigurno razveseliti jer nema što nema,mada sam u Neri dobio info od vlasnika da se može naručiti sve što je u katalogu i da je sve dostupno samo radi ekonomije i prostora ne može držati sve,a to sam i iskusio jer sam gore i kod Vili utrine dobio sve što sam naručio,a nije bilo u dučanu evo par primjera;
ono što koristim u svojim akvarijima ,a nekad je bio san..
EM,ventil,CO2 boce,manometri sa finom regulacijom,osmoza,soli za amazonu,kompletan set za CO2 sa dig.ph metrom,sondom difuzorom(oduševilo me,untarnji filter kutni fantazija-mogučnost nadogradnje ,spray bar,lampa natur-fantazija,reflektori tako da sam veryhapi i ne moram više po svaki k...s oproštenjem trčati van.
Nadam se da sam pomogao glede svojih iskustva izapažanja.