Nedavno sam kupio tu pumpu za aeraciju RO i vodovodne vode prije točenja u akvarij. Nisam ju puno pregledavao, jaka tehnika, mislim.
Nataknem bužire i stavim jednog u kanister s RO vodom a drugi u onaj s vodovodnom. Sve skupa je u kupaoni pa se nisam zamarao s nepovratim ventilima koje ni nemam. Postavim ju na jedan kanister, uključim u struju i gledam kako pumpa i vidim da u vodovodnom nema mjehurića. Pogledam pumpu a iz nje kroz filter za zrak curi li curi. Dakle na jednu cjevčicu puše a na drugu cucla. Zovem dučan, prodavač tvrdi da je nemoguće da je ventil naopačke, traži da ju donesem i reklamiram, svaka čast...lukavac, zna da bi opet tamo ostavio koju kunu.
Umjesto da potrošim vrijeme na put do dućana, otvorim pumpu, rastavim sve, i zbilja - worldpatented superdelux trademark Silaflex ventili kojih ima 2 po komori su na kvadratnoj pločici koja može biti ugurana u 4 položaja, moja je očito bila krivo rotirana za 180°. Posušim malo, drugi dan uključim i radi.
Što to gore na katu radi, vešmašina? pitaju me. Ne, Extremely quiet pumpa za zrak! Tiha mo'š mislit. Preporučam svima koji su je opisali kao tihu da odu do doktora.
Na kraju ovog reviewa Tetrateca koji ima takvu dobru kontrolu kvalitete da si može priuštiti garanciju od 3 godine, stavljam 2 slikice iznutrica, a vi ne isprobavajte pumpu izvan kupaone.