0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Molim da uvazite da ja, BRADA drzim apsolutni rekord Jaruna u disciplini: "Bacanje mesa na pod"
Max...sz, lijepo sam ti rekla, da će ti se roštiljanje zamjeriti ,a ti nisi vjerovao. A znaš da te taj posao čeka (naravno i Bradu), za tri mjeseca. Mislim da vam je taj period i više nego dovoljan za oporavak. Ni kod doktora ne bi dobili duže bolovanje.Simuliranje ćemo odma proaktat, tak da niš od muljanja.
Citat: petraMax...sz, lijepo sam ti rekla, da će ti se roštiljanje zamjeriti ,a ti nisi vjerovao. A znaš da te taj posao čeka (naravno i Bradu), za tri mjeseca. Mislim da vam je taj period i više nego dovoljan za oporavak. Ni kod doktora ne bi dobili duže bolovanje.Simuliranje ćemo odma proaktat, tak da niš od muljanja. Mi smo pokazali znanje ... sad samo dajemo instrukcije i vršimo degustacije ... jel' tak Brada Apasolutno se slazem i podrzavam druga koji je prije mene zborio!!!
a majstori s roštilja su dobili i svoje nove članske nazive
Kakva rekreacija teta, Jedinu rekreaciju imali su zubi i jezici. S punim želučekom se nemre čovjek rekreirat, može samo prileć, A, osim toga za badminton imamo opravdanje, pa vjetar je puhal. Kaj ne?