Haj ekipa

Evo da prestavim svoj novi i veći morski akvarij. Nažlost nije nešto već, ali za razliku od onog nanaća je puno veći
Stavio sam ono cilirano kamenje koje sam već ima u nanaću i keramiku koja je dugo,dugo ciklirana. Keramika je puna coralina algi, a ono moje kamenje isto polako zauzimaju

.
Koralji su svi živi i zdravi svi su full otovreni

.
Jučer sam bio u dunda koji ima jedan full veliki morski pun koralja. Nažalost većinom su tvrdi. Uzeo sam 2 vrste zoa, jedan kamen na kojem je bila XENIA

*.* , onda one neke kao zelene gljive*,one su ustvari tvrdi koralj, ali pošto sada imam skimmer moram još sam kupit od Easy Lifea kalcij i magnezij pa onda mogu držat i tvrde koralje.
Ima još punoo novih, a što starih koralja. Polako svi rastu. Ove gumice na zoama su samo dok se ne zaljepe za kemen. Meni je akvarij za sada ljep, a još ću ga napunit koraljima. Najverovatnije ću nabavit Keny tree i zelene gljive

Rasvjeta je 2x20w. Skimmer je NS80 od reef octopusa, stream pumpa je 1300 od wawea. Filter je atmanov hang-on. Unutra su fosfati i ugljen, ali ubrzo ću zamjenit fosfate sa bio pallatesima.
Ona keramika na desnoj strani ćuva mjesto za eufilijicu !

Ribe mislim uzeti u austriji tamo negdje oko 12 mjeseca. Uzet ću 2x percula, 1x damesl i dvoumim se još između fire fish, kardinalca ili žutog gobya

. Ali ima još vremena za razmislit

.
Evo par slika