da se prikljucim i ja u temu da ne otvaram novu,vjerujem da ce odgovori pomoci i drugima 
1- do kad drzati pauka u kutiji za sladoled,koliko mora narasti da se stavi u terarij?
2- sa cim hranit malog pauka (cca 3 cm) i koliko cesto?
3-zarulje u boji za terarij,dal moraju biti neke posebne zarulje ili moze obicna zarulja u boji?
4-odrzavanje vlage? uz posudu vode treba i spricati terarij,koliko cesto,koliko jako i koji dio terarija spricati?
5-svako koliko se presvlace?
HVALA
pa mogel si otvorit novu temu...ni bed za to...
ali ok...kad već tu pitaš... da pomognem donekle..
1-> ovisi o vrsti pauka...a za vel, dok nije veća od pol vel. kutije...
2-> lateralise ti ja preporučam, a moguče i brašnare ili skakavce itd...

3-> žarulje ti i nisu baš od neke važne uloge kod tarantula..njima je dovoljna dnevna prirodna svijerlost (naravno ako je u blizini prozora, a ako ne, onda neka slabija, ali ne na kutiju-terarij nego povišeno iznad terarija) jer su ti tarantule puno aktivnije po noći...
4-> pa po potrebi da, ali sad u ta doba dana (kišna) ti je dovoljno samo u posudi i malo treset navlažit oko posudice s vodom...a po vrućim danima je moguće 2/3x tjedno malo pošpricat staklo terarija ili posude malo iznad posudice s vodom...
5-> isto ovisno o samoj vrsti... meni se geniculata presvlačila ovim redosljedom -> 2.pres 02.04.2010. -> 3. pres 17.05.2010. -> 4. pres 25.06.2010. -> 5. pres 05.08.2010 dobil sam ju s 1. presvlačenjem