Jesam li ja dobro shvatio da ćeš kastrirat psa zbog neslaganja sa drugim ili ima zdravstvenih problema ?
Ne zbog ne slaganja, nego jer napada sve muzjake i agresivan je prema njima, i zato sto ce biti prisiljen zivjeti sa muzjakom koji je mnogo manji od njega i kojeg moze jako ozljediti ako ga napadne.
Ne nema zdravstvenih problema. Osim ako cemo pod zdravstveni problem staviti i to sto ne jede po tjedan dana kada se neka kuja tjera ili sto bude krajnje nervozan kada nesmije otici toj kuji koja se tjera. Mislim da ga sve to vec dugo frustrira. Nema 6 mjeseci, ima 6 godina i toliko razmisljam o tome da li to napraviti ili ne, i onak, najiskrenije, boli me peta da li ce me netko osuditi (a osobito od vas) jer svojim psima zelim omoguciti normalniji zivot s manje stresa

Meni je to malo onako,glupo na takav nacin kontrolirati zivotinje
Ipak im brisemo nesto im je priroda dala
Ne znam,dali bi trebali kastrirati i muskarce u nekim slucajevima da ne varaju zene 
Malo je glupo i sto im ne dozvoljavamo da taj nagon udovolje onda kada imaju potrebu. Ostavljamo im nagon ali ne i mogucnost da ga udovolje. Neznam zasto se uvijek muski jave na tu temu, mora da je to neka solidarnost

Sto se muskaraca tice mislim da je to skroz druga tema, imate vi i ruke kada vam je jako tesko, psi ne

Al to je neka druga tema...