Neznam za druge ali meni voda odstoji cijeli tjedan(60 lit) sa aquasafe u sebi i nemam nikakvih problema a nazalost sam probao ffm u istoj kombinaciji i odapelo mi 10 razbora i 10 diamond tetri(ne odjednom vec svaki treci ili peti da po jedna a bez vanjskih znakova) ali nemogu direkt okriviti ffm ali ...... Kaj da ti velim , malo me frka.....
Znam da sad ovo zvuci kao da je stetan ili da ga ja pljujem ali meni nije bas pomogel niti sam vidio neko poboljsanje a koristil sam ga mjesecima...
iz osobnog isustva znam da je vrijeme ugibanja tvojih ribica bilo kad je aq bio vrlo "mlad" i moj je mišljenje da se zbog toga dogodio gubitak i u rasborama i u diamonticama, a ne zbog ffm-a i navikavanja na predobro..
ja između dimceka i tirolske salame za sebe ću uvijek izabrati dimcek ili delux šunku, pa ako mogu i za ribice izabrat ću kvalitetnije sredstvo, bar po meni i iz mog iskustva..i ffm mi se do sad pokazao koristan...
logikom uštede ne treba nam niti jedno sredstvo za vodu, jer koliko sam vidio kod dosta naših uzgajivača i u pet shopovima, stavlja se čak i neodelžana voda, diretkno iz cijevi pa su ribice ok. i nemaju nadprosječne gubitke..niti sam ga ja prije 10tak ili 15tak godina koristio...
ali ako ga svi toliko hvale i preporučuju, a ja do sad nisam imao niti jednog razloga ne koristiti ga iz vlastitog iskustva, ne mislim da ne koristi..ali svatko ima svoje mišljenje..
ne moram se s njim slagati , ali ga poštujem..