0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Da ne bude samo offtopic... Kakvi su planovi za budućnost Dragon, dali imaš jošnešto u planu od zmija, i šta bi to bilo ako nije tajna?
BTW; - meni je bio rođendan .... nije ni mjesec dana proslo ... zasto ja ne mogu dobiti ovako neki pokloncek ....
Citat: El Djapo - Lipanj 29, 2010, 09:07:21 prijepodneDa ne bude samo offtopic... Kakvi su planovi za budućnost Dragon, dali imaš jošnešto u planu od zmija, i šta bi to bilo ako nije tajna?Eto nisam niti tog pitončeka namjeraval, ali pošto imam tak dobrog prijatelja koji mi ga je poklonil nisam mogel odbiti , a u budučnosti ih za sada mislim samo maziti Citat: Crna Maca - Lipanj 29, 2010, 15:12:55 poslijepodneBTW; - meni je bio rođendan .... nije ni mjesec dana proslo ... zasto ja ne mogu dobiti ovako neki pokloncek .... Možda si nisi zavredila
Citat: Dragon - Lipanj 29, 2010, 16:30:32 poslijepodneCitat: El Djapo - Lipanj 29, 2010, 09:07:21 prijepodneDa ne bude samo offtopic... Kakvi su planovi za budućnost Dragon, dali imaš jošnešto u planu od zmija, i šta bi to bilo ako nije tajna?Eto nisam niti tog pitončeka namjeraval, ali pošto imam tak dobrog prijatelja koji mi ga je poklonil nisam mogel odbiti , a u budučnosti ih za sada mislim samo maziti Citat: Crna Maca - Lipanj 29, 2010, 15:12:55 poslijepodneBTW; - meni je bio rođendan .... nije ni mjesec dana proslo ... zasto ja ne mogu dobiti ovako neki pokloncek .... Možda si nisi zavredila Hvala Iako ja mislim da sam zavrijedila i vise nego jednog ...
Citat: Crna Maca - Lipanj 29, 2010, 19:12:52 poslijepodneCitat: Dragon - Lipanj 29, 2010, 16:30:32 poslijepodneCitat: El Djapo - Lipanj 29, 2010, 09:07:21 prijepodneDa ne bude samo offtopic... Kakvi su planovi za budućnost Dragon, dali imaš jošnešto u planu od zmija, i šta bi to bilo ako nije tajna?Eto nisam niti tog pitončeka namjeraval, ali pošto imam tak dobrog prijatelja koji mi ga je poklonil nisam mogel odbiti , a u budučnosti ih za sada mislim samo maziti Citat: Crna Maca - Lipanj 29, 2010, 15:12:55 poslijepodneBTW; - meni je bio rođendan .... nije ni mjesec dana proslo ... zasto ja ne mogu dobiti ovako neki pokloncek .... Možda si nisi zavredila Hvala Iako ja mislim da sam zavrijedila i vise nego jednog ... Ti valjda znaš
Samo sam jedna Maca koja volim zmijce i vise nego previse ...
Ej,kolko je Alisa dugačka?
Citat: Crna Maca - Lipanj 30, 2010, 13:25:33 poslijepodneSamo sam jedna Maca koja volim zmijce i vise nego previse ... mene samo brine da se ti ko maca sa pravim pitonom ne bi omacila... (?!)
Matija, vrijeme ti je za lijecenje sve mi se cini. Maco maco jaka si nema sta! Daj Boze da budes najveca uzgajivacica zmija u Hrvatskoj kroz koju godinu! S toliko entuzijazma uspjeh ne bi treba izostat!
Pa svi mi imamo želje, ali ništa ne može da se ispuni baš odmah kao što bi mi želeli, i niko odljudi na forumu koji imaju više zmija nisu ih odjednom nabavili, već je to trajalo i po više godina...Tako da ne treba da kukaš i paničiš, jer će vremenom sve doći na svoje, ali moraš biti realnai strpljiva, a ne da očekuješ da sve što ti se svidja odmah i dobiješ ...