Rijesen problem artemie,ne pravim je vise

Rijesenje mi je bilo cijelo vrijeme pred nosom,promatro sam danas larve komaraca,i primjetio par sitnih potpuno malih tanki larvica,velicine milimetra dva
Larve komaraca su iste kao i kozice,potpuno su istog oblika kad se izlegu kao i odrasle larve
Uzeo sam najlonku i zagrabio samo jednom u bacvi,i iso pogledati sta sam ulovio
Na krupnu mrezicu sam procijedio vodu u koju sam predhodno istreso ono sto sam ulovio,tim cijeđenjem sam izvuko sve larve vece od 3-4mm,i tako par puta
Ponovo uzeo najlonku i kroz nju procijedio sve sto je proslo kroz mrezicu,i iznenadio se
Potpuno crna mrlja malih larvica se migoljila na najlonki,lagano sam je uzeo i prislonio u vodu,i veselo su zaplivale,a dole su ih cekale gladne mikre

Napokon nakon tjedan dana su imale posten obrok,i sad sam presretan jer su im trbuhici ogromni i okrugli,ali ovaj put crni od larvi a ne crveni od artemie
Ovo je kud i kamo laksi i jeftiniji nacin,da ne pricam da je larvi ostalo za par dana,a najbolje od svega mogu ih jesti koliko zele i kad zele

Sad se opet mogu posvetiti manjim mikricama,a sutra dobijam jos 3 akvarija do 50 litara,tako da prostora nece manjkati za male mikre