Pitanjce, citam malo o brevisima pa me malo muci podatak da se dosta hrane planktonom ali i sitnim racicima etc, pa me zanima dali da ih hranim normalnom hranom za tanganyikance i.e. JBL novo tanganyika, hikari gold imam i jos krilla nesto crvica i larvi ili moram nesto mjenja u prehrani s njima.
Naime useljene su ribice, 4 brevisa dva reda velicine 4-5 cm, dva duplo manja, dva Compresicepsa yellow head ako se ne varam da im je pravo ime, njuska im je zuta, dva ancija jedan zuco jedan vulgaris, vodu su primi normalno brevisi odma zauzeli svako svoju kucicu povremeno se dva naguravaju u jedno jos neznam nis o njima pa neznam jel se samo bore za prevlast ili moguce da vec se upucavaju

, danas cu jos dobit dva muska brevisa i to bi bilo to za moju malu tangu. Sad naravno ostaje pitanje kako znam tocno koji su zenke a koji muski a da neidem postupkom ako je pojeo ili pojela

. Znam da bi muski trebali biti ljepse obojeni etc i robusniji ali nisam uopce iskusan s ovim malenim ribekima pa evo pitanje za iskusnije... Danas kasnije tokom dana postam slike stanovnika...