Lipanj 28, 2025, 23:23:20 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: kaj ovaj gušter papa?  (Posjeta: 4129 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline KLOKI95

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 30
Odg: kaj ovaj gušter papa?
« Odgovori #25 u: Lipanj 29, 2010, 11:33:00 prijepodne »
Ja mislim da sam nasao tocnije spasio istog takvog gustera , jucer , dok sam isao doktoru neki klinci su ga mrcvarili te sam im ga oduzeo i u trgovini kupio vodu , izlio ju i donio ga kuci u nadi da mu osiguram barem neke uvijete ...

... dok mi nekazete koje je njihovo prirodno staniste da ga pustim!

S obzirom da vidim da u ovoj temi ste svi pisali da ih se vrati na isto mjesto di su ih ljudi i nasli mislim da u mom slucaju to nije pametno rjesenje pa onda di da ga pustim ??

I samo da se vratim kuci da uploadam slike pa cete vidjeti o cemu se radi , kazem vam ja mislim da je to ista vrsta !
Samo ga pusti negde po travi nekoj,snacice se on ;)

Offline mateo20094

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #26 u: Lipanj 29, 2010, 12:20:25 poslijepodne »
Ja mislim da sam nasao tocnije spasio istog takvog gustera , jucer , dok sam isao doktoru neki klinci su ga mrcvarili te sam im ga oduzeo i u trgovini kupio vodu , izlio ju i donio ga kuci u nadi da mu osiguram barem neke uvijete ...

... dok mi nekazete koje je njihovo prirodno staniste da ga pustim!

S obzirom da vidim da u ovoj temi ste svi pisali da ih se vrati na isto mjesto di su ih ljudi i nasli mislim da u mom slucaju to nije pametno rjesenje pa onda di da ga pustim ??

I samo da se vratim kuci da uploadam slike pa cete vidjeti o cemu se radi , kazem vam ja mislim da je to ista vrsta !

ma pusti ga gdje hoces...negdje u prirodi...ne bas u gradu....ja sam svog pustio daleko od svog pravog stanista......:)

Offline nick75

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 50
  • Što više znaš, manje neznaš!
« Odgovori #27 u: Lipanj 29, 2010, 13:10:37 poslijepodne »
Najbolje ga je pustiti u prirodu što dalje od ljudi. Kad smo se mi doselili u novoizgrađeno naselje (prije 30 odina) sve je bilo puno guštera, skakavaca, pauka, osa, cvrčaka i ostale živine. Iako je to naselje s obiteljskim kućama i sve je puno zelenila i vrtova, a i mirno je (nema nekok velikog prometa) s vremenom ih je bilo sve manje i manje i na kraju su sasvim nestali. To samo pokazuje kako mi ljudi utjećemo na prirodu i staništa životinja. Zato ga je najbolje pustiti što je moguće dalje od nas ljudi.

Offline The Kid

• Punopravni član
  • Dob: 48
« Odgovori #28 u: Srpanj 02, 2010, 17:17:11 poslijepodne »
Guster je pusten neki dan ... dali je jos sad dobro neznam , al mislim da bi trebao biti jer ja sam ga pustio malo van naseljenog mjesta u livadu medju neko kamenje ... nadam se da je dobro =)  :up: :up: :up: :up:
Why So Serious ?

Offline luka 33

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
« Odgovori #29 u: Kolovoz 14, 2010, 11:49:21 prijepodne »
livadnih guštera ima puno,kada idem van stalno viđam livadne guštere...
inače živim u španskom(novom) gdje je prije bila praktički šuma,a sad kako su ljudi izgradili sve te zgrade naravno da se gušteri uvijek vide,kada im grad postaje stanište,zvuči žalosno ali to je tako.
jesam ja jedini iz španskog ili nas ima još?!
lijep pozdrav

ja sam isto iz novog španskog.. :up: