preslabo... kod tebe bi protok trebao biti oko 1500 l/h i više
eto recimo EHEIM Vanjski filter Professional 3 2071 950 l/h ti je preporuka od 120-250
EHEIM 2073 1050l/h ti je preporuka od 180-350 litara akvarij
Eheim 2075 1250l/h ti je preporuka 240-400? 500 šta ja znam....
e sad,nisam i dimenzije spominjao,jer eto normalno da u veće stane više filter materijala,više filter materijala više i bolje biološke filtracije zar ne?
sad tvoj je na 700,onak...bome je slabo,ja u 90 litara sa ciklidima(afrički) imam vanjski filter(ne uspoređujemo unutarnje i vanjske) Eheim2222 koji je kao 500l/h,plus sam još dodao protoka,koraliu1....tako da imam protoka jer filtracija je sasvim dovoljna.ali....nekako mi je akvarij dugačak i skontao sam da taj potisak nije baš neš naj naj...pa sam puko još 250l/h pumpu...ma ni to mi nije bilo to...izbacio ju van i stavio cirkulacijsku pumpu..brate sad i pastrvke mogu držat unutra ako hoću

Smanjicu broj diskusa na 5 pa cu probati
Danas sam se otisao raspitati kod covjeka koji se akvaristikom bavi 30 godina i on kaze da to sve bude stimalo sad vise nisam pametan ko je upravu pa mi nista drugo ne preostaje nego probat pa cemo vidjet sta ce biti !!! 
i ja se bavim preko 15 godina,moram li spominjati kakvi su filteri bili devedesetih? a rasvjeta? i tad sam kao klinac mislio da je to sasvim dovoljno heheheh
zato me sve to čudi ....
al evo ti savjet.....prodaj ovaj filter za nešto para,i kupi veći eheim pa onda nemaš nit problema nit išta...
samo....jesi ti to sad nešto spominjao,kao čistit filter nakon cikliranja? a zašto???? pa tek si ga zaciklirao nediraj ga....mislim radi šta oćeš šta me briga al ja nebi...