evo da napišem kako sam se ja uspio riješiti te napasti pa možda ovaj tekst jednog dana nekome pomogne.
kada sam imo taj problem pročito sam cjeli forum ali nisam našo nikakav sličan ili isti slučaj, našo sam na jednom drugom forumu da je čovjek imo takav problem ali nije pisalo kako ga je riješio, evo ja sam to ovako radio, prvi dan sam kada sam ugledo da imam te plijesni promjenio sam 30 % vode i ubacio punu dozu serinog mycopura, drugi dan sam promjenio 50% vode i ubacio punu dozu serinog baktopura (običnog ne direkt), treči dan promjenio 30 % vode i stavio punu dozu baktopura i pola doze mjkopura i rastopio šaku soli i to isto nalio u aq i to sam još radio sa tim kombinacijama dva dana svaki dan sam promjenio po 30% vode i uvjek dodo malo soli, zadni dan sam promjenio 50% vode i na jedan dan stavio aktivni ugljen u filter iduči dan ga izvadio van promjenio 20% vode i ubacio pola doze serinog nitriveca i dva tjedna sam svaki treči dan mjenjo po 20 % vode dok se filter opet nije zacikliro, eto ja sam se tako uspio riješiti te napasti, možda se neki neče složiti sa time da nisam poštivo upustva lijekova ali pobjedio sam tu bolest i nijedna ribica nije uginula i da nisam reko da sam dok sam liječio ribe jako slabo hranio samo jednom dnevno po jako malo hrane.
mislim da bi trebalo napisati nekakv članak o toj plijesni i kako ju izliječiti