Lipanj 16, 2025, 21:38:10 poslijepodneNajnoviji Član: mikxon

Autor Tema: tank nr.2  (Posjeta: 5524 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Irusnjak

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
tank nr.2
« Odgovori #25 u: Ožujak 04, 2005, 09:57:00 prijepodne »
Znam da moto nemre sad svačiju kritiku uzeti u obzir, ali ja mu skidam kapu jer je akvarista koji zna što želi i zna što radi. Čovjek je predan do kraja i svaki put kod njega iščašio sam donju čeljust od divljenja i čuđenja      

P.S. Prorijedi zadnji setup da to umjetno sunce grane do dna svim stanovnicima jednako  

Offline D.I.T.

• Punopravni član
tank nr.2
« Odgovori #26 u: Ožujak 04, 2005, 10:11:00 prijepodne »
Citat: moto
Citat: D.I.T.

moto miæi taj echinodorus u pozadinina zadnjoj slici s sredine inaèe æe biti po

jel ovakva sugestija bolja od savršeno, bravo, izvrsno...

dobro ti je krenulo , samo moraš još objasniti ZAŠTO i predložiti BOLJE RIJEŠENJE...... još te dvije stvari i kritièar si 100%

Mi kritičari samo kritiziramo, mi ne savjetujemo

Al evo zašto...zato što se uvijek trebaš truditi da akvari formiraš na nekakve nepravilne djelove...proporcionalnost ne prolazi u priodi, pa ni u akvaristici. Kad staviš biljku u sredinu to je dosta proporcionalno i sve je fokusirano na nju, a to nevalja.

Prijedlog...jednostavno je nekako pomakni malo ulijevo. Još bi onaj ceratophyllum (rogolist) izbacio van ili ga zasadio, jer ovako malo neuredno izgleda. Valisneriu s desne strane bi zasadio i ispred filtera tako da ga pokrije i to bi sigurno bio pun pogodak

Sve su to samo prijedlozi tako da netrebaš moje laprdanje uzet u obzir
Zagreb/Ravnice

Offline moto

• Punopravni član
tank nr.2
« Odgovori #27 u: Ožujak 04, 2005, 16:10:00 poslijepodne »

dobro je čuti sve sugestije.... požda se pojavi nekakva nova iskra kreativnosti ili se potvrdi ono što ja mislim....

ostao sam dužan odgovor glede panja...

drvo u akvariju je savanah koje je bilo veće al sam ga ja prelomio na dva dijela i još dodao treći dio... sve sam to lijepo sfrkao da izgleda kompakto i ima puno mjesta za provlačenje što vole ancist. i coryci...... drvo s nuntarnje strane ima puno malih rupa u koje se mogu ribe zavući pa tako su se i jednoj od njih ancistrusi izmrijestili..... drvo idealno za ribe dna........
Vraćam se odmah - Godot

Offline Max....sz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Ex. Roštiljator
    • Max Juhasz - Photography
tank nr.2
« Odgovori #28 u: Ožujak 04, 2005, 19:47:00 poslijepodne »
Ja imam kritiku ... prvo bi stručak ili dva Valisnerije dao meni a i onaj Echinodorus što tamo samo smeta. Ostalo nebih dirao jer je OK.

Iskreno, meni je bolji onaj prvi setup ... rogolist bih svakako izbacio.Uzmimo uobzir da ja i nisam preveliki poznavaoc niti ljubitelj biljnih akvarija no ipak mislim da svako ograničenje na max. 2-3 vrste bilja + neki opaki panj može rezultirati vizuelno zanimljivijim izgledom ... da ne kažem ... prirodnijim .
Ženski pokret je prava stvar, naročito ako je ritmičan.