0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dobro si to izveo! I mene interesira kako si složio ormarić.Jesi li i stari pijesak prebacivao? Koliko je detritusa bilo u njemu? Jesi ga isprao?
plosnati crvi? flatwormsi, jel
Citat: Vedran - Lipanj 01, 2010, 15:30:05 poslijepodneplosnati crvi? flatwormsi, jel imaš kakvo riješenje za to
Koje su dimenzije akvarija?
Citat: slavonska lola - Lipanj 01, 2010, 16:24:03 poslijepodneCitat: Vedran - Lipanj 01, 2010, 15:30:05 poslijepodneplosnati crvi? flatwormsi, jel imaš kakvo riješenje za toPrvo šta moraš napraviti je spustiti višak nutrienata iz akvarija. Onda odstraniti šta više flatwormsa usisavanjem sa uskim crijevom - ovo ponavaljati nekoliko puta.....i poželjno je tretirati svaki novi koralj (koji se često nalazi i na malom komadu LR-a) sa nekom otopinom protiv flatwormsa....ja koristim "Tropic Marin: Pro-Coral Cure"
to je zasad sve znam da mi aq nije vrhunski ali obitelj i ja smo zadovoljni. svakako moram poraditi na cijanu. ...a između ostaloga aq je za mene dobar pozdrav iz poplavljene slavonije , vrpolja a sad samo da je malo soli i evo nama mora u ravnici
Šta je ono zeleno na sredini - nekakva carpet-ica?
boja mi je fenomenalna, nego jesi imao kakvih gubitaka zbog nje, nekima je znala znatno uticat na riblji fond
Citat: joke44 - Lipanj 05, 2010, 14:15:13 poslijepodneboja mi je fenomenalna, nego jesi imao kakvih gubitaka zbog nje, nekima je znala znatno uticat na riblji fondma pih, taj utjecaj je zanemariv