Ma akvarij i ribice su skroz bezveze,jedino što zbog kvalitete slika izgledaju savršeno.Vidi se da je to radio neki vrsni fotograf,profesionalac

ajd ribe su jos i ribe
ali akvarij i setup su uzas, jel to Lupino slikao da tako dobro izgleda? 
Ma mrak je akvarij
, posebno ime 
prigodni becarac za akvarij: Diko moja na oci mi pazi, kad namignem iz kola izlazi
Samo dika je slavonski ili šokački pojam, srijemski je bekrija ili bečar, mjenjaj ime takaši moj ili se seli na drugu stranu Vuke, mozes ga i kod mene staviti, ja sam sa druge strane
Šaljivđija!

To što si ti u Slavoniji a ja u Srijemu ne znači da ne smijem koristiti vaše riječi!

a i ovdje dika znači ponos,a ne frajer,bećar,faca...

Dobro zamisljeno...lijeva strana je odlicna, jos ako napravis grm od onog sitnolisnog prema panju bit ce jos bolja. 
Desna strana sepa, nejasna je...moj prijedlog: kripta bi po meni trebala van da se istakne panj. I onda po panju hrpa anubiasi ili micorosorium narrow, te uz desnu stranicu valisneria nana mozda ili sitnoslino bilje isto kroz cijeli potez od desno na lijevo u pozadini.
Pa s lijevom stranom sam više manje zadovoljan...hm zasad puštam pa ću vidjeti kako ga ošišati....u zadnjem planu ću ubaciti još vivipare a l.aromatica pošto nikako da pokaže pravu ljepotu bi lako mogla van kao i althernatera...samo ne znam šta umjesto njih...na lijevom panju se treba narow razrasti i trebam staviti mahovine...( možda anubias nana po granama-šta kažeš na to? )
a desni..uf dobar prijedlog...narow i možda anubias nana na panj,prevagnulo je crypta ide van(al će biti posla) i kažeš valisneria....hm..? jel je ima tko viška?

uglavnom hvala na savjetima-koristiti će!