Prije neki dan sam čuo da su nekom u Dubravi krepale neonke i to crvene jesu to tebi ,ako jesu jako mi je žao .Akvarij ti odlično izgleda i drago mi je da si iz Dubrave .Pozdrav iz Dubrave ali donje.
nisu meni,ali sam prije dva mjeseca stavio u akvarij hidrogen peroksid da mi uništi alge i ostavio sam ga da djeluje pola sata i krenuo mijenjat vodu,i tu je nastao problem.Imao sam vrtni šlauf od 1/2 cola pa mi je trebalo više od pola sata da mi isprazni akvarij i isto toliko da mi se napuni i onda mi je uginulo 7 crvenih neonki.

Za sad imam samo 12 neonki ali već duže vrijeme ih nema po pet shopovima,ali čim ih dobiju idem po još 20 komada
Sad malo o akvariju.
Ostala mi je samo crna čupava alga koja mi je zarazila anubiase i grane loze,kolege s foruma su mi pomogli da otkrijem gdje griješim i ustanovilo se da griješim kod gnojenja.Prvo ću odrezati sve zaražene listove i uništiti ostatak alge sa easy carbom i mijenjam gnojenje sa PPS-pro ne EI sistem doziranja.
budem vam javljao kako napreduje moja borba sa tom po meni najgorom algom za istrijebiti