Srpanj 18, 2025, 21:44:20 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Hokej > Medveščak  (Posjeta: 14119 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Pepa

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 46
  • Ministrica financija
Odg: Hokej > Medveščak
« Odgovori #75 u: Siječanj 18, 2010, 14:34:27 poslijepodne »
Jako smo normalni bili  :zagrljaj:

A komentar Riječana, kad dođete opet...?

Komentari?  :)
Dakle, da postoji smajlić koji diže spomenik (Admin?  :D ), ja bi ti ga sad ovdje naljepila s obzirom na sve što si prošao da bi nabavio karte - 3 sata divlje vožnje natrag do Zagreba da bi stigao na vrijeme stati u red i onda još sat i pol stajati na zimi i čekati karte.  :zagrljaj:
Kako nema takvog smajlića, možda bi ovaj gotovi predložak mogao poslužit?

Šalu na stranu, Roni tebi zbilja dugujemo ogromnu zahvalu za karte koje si uspio nabaviti danima nakon što je objavljeno da karata više nema. I što si imao volje i živaca objašnjavat jednoj dalmatinki što je buli, zabranjeno ispucavanje, u kojoj mjeri je šora na ledu dozvoljena i još gomila usputnih detalja. To što te Maxim i Strichek Matija apsolutno ništa nisu razumjeli ću zanemariti.  :D
Iako mislim da je to dijelom i zbog onih Pahuljica koje su povremeno izlazile na led.   :D

Inače, svaka čast navijačima Medveščaka. Atmosfera na tribini je fenomenalna, navijanje cijelu utakmicu ne prestaje. Zbilja jedan od rijetkih sportova koji možete doći pogledati, a da nemate grč u želudcu hoće li doći do tučnjave na tribini, hoće li netko počet pravit frku... I ono u čemu su tri mušketira s kojima sam bila posebno uživali - ne samo da je dozvoljeno piti na tribini, nego ti još cugu i donesu do tebe.  :)

Kad dođemo opet? Ubrzo. Volje kod nas ne nedostaje.  ;)
Jer vikend u Zagrebu nije samo hokej - uključuje nedostatak spavanja cijeli vikend, ispijanje pokoje više među dragim ljudima, glavobolju do podne slijedeći dan,  koji prehodani kilometar da bi mi vidjeli još ponešto od zagrebačkih zanimljivosti, ostajanje dan duže od planiranog (bila bi i 2-3 da nije trebalo danas na posao - Matija, hvala na gostoprimstvu  :zagrljaj: ) i tako to.  :-[
Sve u svemu - dečki, hvala vam puno na predivnom vikendu.  :inlove:
Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije poginuli bi.

Offline Roni

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #76 u: Siječanj 18, 2010, 15:21:49 poslijepodne »
Nakon sat i pol čekanja na onoj smrzotini i vjetru i ja bi stavio smajlija gdje je i kod kipa... da ga sakrijem, jer se usljed hladnoće pretvorio u scenu iz graškograda :)
Hvala Matiji koji se smilovao i donio 2 Q-packa pive taman na vrijeme ;)

Uglavnom info i za ostale... karata uvijek ima oko 200 komada na dan tekme i idu u prodaju NE 90 minuta prije tekme, nego 2 i nešto sata prije tekme tako da kad dođe ovih 90 minuta karata više nema.

Što se tiče objašnjavanja za to zbilja nema problema, uvijek mi je zadovoljstvo otići na tekmu sa nekim koga to zanima.
Čak su me i dečki iznenadili da im je bilo ok... zbilja mi je drago zbog toga.

Jedino me niste baš trebali tak napiti ali nema veze... trebalo se zgrijati nekako :)

Pahuljice su relativna novost na tekmama... mnei je više žao onih par scena u kratkim šosićima ispod tribina da se nije ovjekovječilo ;)

I što reći nego.... dođite nam opet...  :zagrljaj: 

P.S. Vratite nam lance a gljivice si ostavite  :D
http://www.roni-reef.com (nema više, recesija je)

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #77 u: Ožujak 02, 2010, 22:58:24 poslijepodne »
Gledao sam malo danas i nisam siguran kaj da velim o igri ali rezultat je odličan, stvarno im leže ovi iz Graza. Volim i kad vidim naše na tribinama vani.. Treba nam jaki Medveščak, nadam se da neće stati na ovoj sezoni, bilo bi šteta jer je ovo veliki uspjeh..samo tako dalje! :up:

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #78 u: Ožujak 02, 2010, 22:59:52 poslijepodne »
A Roni negdje luduje od sreće, urla kroz prozor i loče ko pas :D :D

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #79 u: Ožujak 02, 2010, 23:12:13 poslijepodne »
Nisam dugo pisao ali sad moram jer imamo, napisati ću "povijesnu priliku".

Upravo je završila 5 utakmica doigravanja, no krenimo redom... :)

Ako ne znate Medveščak je završio kao 8 na kraju svoje prve sezone u EBEL ligi.
Liga ima 10 klubova i prvih 8 ide u doigravanje za prvaka.
Igra se po sistemu da 8 ide na 1, 7 na 2, 6 na 3 i 5 na 4... i igra se na 4 dobivene utakmice bez obzira bude li to 4:3 ili 4:0 (best of seven)
Dodatni problem je što prvoplasirane 4 momčadi imaju prednost domaćeg terena što znači da moguću odlučujuću utakmicu igraju na domaćem terenu.

(inače cilj koji su Medveščakovci postavili uoči svoje debitantske sezone je bio da se uđe u doigravanje, a koliko je to teško govori činjenica da primjer slovenci kad su ušli u ligu nisu 3 mjeseca imali nijednu pobjedu)

I eto tako Medveščak kao 8 plasirani dobio je prvoplasiranu momčad nakon redovnog dijela lige. Sama činjenica da igramo sa ekipom koja je prva je onak... ajmo reć ne baš previše optimistična jer oni tu ligu igraju godinama i bili su prvaci i imaju 6 puta veći budžet i bla bla bla...

Nije počelo dobro, prva tekma i odmah poraz, druga tekma isto poraz i već je 2:0... i malo je tko vjerovao u dečke tad.
Ali stigle su 2 pobjede za redom, prva kod njih u Grazu i druga neki dan u Ledenoj dvorani (bio sam na tekmi i to je bilo bolesno dobro).

I eto današnje tekme, 5 po redu, krenula tekma i već u 15 minuti Graz ima 3:0 i puno nas je mislilo da je gotovo, ali srećom igrači nisu tako mislili.
U drugoj su zabili jedan gol za 3:1 (još nam je jedan gol poništen usput), a u trećoj trećini su zabili još 2 gola i završilo je 3:3.
Uslijedili su produžeci koji se u doigravanju umjesto 5 igraju 20 minuta ili do zlatnog gola.
Nakon 2-3 minute igre Brad Smyth (deda iz Kanade) je zabio za totalni preokret i konačnu pobjedu od 3:4  :klap:

I sad je omjer u tekmama 3:2 za medveščak i slijedeća tekma se igra u ledenoj sad u četvrtak.
Ako Medveščak pobijedi u toj utakmici plasirat će se u POLUFINALE lige u svojoj debitantskoj sezoni a to bi bilo zbilja iznad svih očekivanja.
A ako izgube igra se odlučujuća 7 utakmica u Grazu.

Nadam se da će pobijediti u utakmici, kartu imam i ne znam što me može spriječiti (osim infarkta koji sam maloprije s njima skoro doživio) da ne budem tamo.
Ako vas imalo zanima i ako ikako možete doći do karata svakako preporučam da dođete na utakmicu jer to će biti velika fešta ako se uđe u polufinale!

Zig Zag   :zagrljaj:

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #80 u: Ožujak 02, 2010, 23:17:50 poslijepodne »
A Roni negdje luduje od sreće, urla kroz prozor i loče ko pas :D :D

Roni je odurlao ko manijak, protrčao sam sve sobe u stanu više puta, popio svu pivu a ljudi na cesti (na 3 katu sam) su se okretali da vide šta se događa. Srećom pa mi nitko nije murju pozvao :D

Što se tiče ovog što je Renta napisao, igra je bila u 1 trećini užas, ali u 2 dvije su zbilja proigrali i podsjećalo me je na prošlu tekmu u ledenoj gdje smo ih dobili čistih 3:0. A što se tiče naših navijača bilo ih je oko 350, a uprava je častila njih 250 sa kartama i dijelom troškova za prijevoz busevima.
Lova je bila za to na način da je naš golman Robert Kristan uhvaćen sa 1,8 promila alkohola u autu i morao je platiti u klubu 5000 kuna kazne zbog narušavanja ugleda kluba ili što već. A tu lovu klub nije zadržao sebi nego je odlučio dati navijačima tj. za njih 250 kupiti karte za utakmicu  ;) A kad su vidjeli interes pokrili su i dio troškova za autobuse!

Zbilja hvalevrijedan potez  :klap:

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #81 u: Ožujak 03, 2010, 23:37:12 poslijepodne »
Još jedna lijepa vijest tj. dogovor sa navijačima Albe...

copy/paste sa službenih stranica (http://www.medvescak.com/hrv/index.html):

03/03/2010.

Mnogima nevjerojatno, ali ipak istinito - navijači Medveščaka i navijači ALBE zajedno na tribinama! Naime, na sutrašnjoj utakmici u Domu sportova hrvatskim navijačima i Sektoru B podršku će dati i bubnjari iz Mađarske - bubnjari navijačke skupine kluba ALBA VOLAN koji nažalost nisu uspjeli osigurati ulazak u polufinale EBEL-a.

Dobro došli!

:zagrljaj:

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #82 u: Ožujak 04, 2010, 08:25:23 prijepodne »
ma to prave stvari... a ne lokalne nogometne debilane kad specijalci moraju osiguravati pola grada od 100 budala...

meni je najbolji  trenutak bio kad je Mladost igrala finale za prvaka Europe u vaterpolu protiv Ujpesti Torne... na kraju smo mi navijali za Ujpest, Mađari za Mladost, svezali zastave skupa, grlili se.. ma čisto pozitivno ludilo... to je bilo..hmm... 90 i neke ... :D :D 

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #83 u: Ožujak 04, 2010, 22:12:22 poslijepodne »
POLUFINALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

...ne znam, lud sam... prelud da nešto drugo napišem sad   :zagrljaj:

Offline Zeleni

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #84 u: Ožujak 04, 2010, 22:21:52 poslijepodne »
ovo danas je bilo fenomenalno...mislim svih 6 tekmi...preokret od 0:2.. ma mislim sve čestitke ekipi.

Offline Ikota

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Zagreb, Sv. Duh 0959152157
« Odgovori #85 u: Ožujak 04, 2010, 22:28:17 poslijepodne »
Ma super su dečki... Svaka čast na polufinalu :klap: :klap:
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
« Odgovori #86 u: Ožujak 12, 2010, 10:25:13 prijepodne »
Roni??? još ima šanse?? Borimo se???
pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die

Offline Cvele

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
  • Vjetropirac
« Odgovori #87 u: Ožujak 12, 2010, 14:18:41 poslijepodne »
mi bi svi htijeli da ima, ali mislim da nažalost nema.

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #88 u: Ožujak 12, 2010, 14:42:21 poslijepodne »
mi bi svi htijeli da ima, ali mislim da nažalost nema.

slažem se, red bull je jednostavno kondicijski prejak za nas...al uvijek postoji nada

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #89 u: Ožujak 14, 2010, 20:22:24 poslijepodne »
U utorak po 2:2!

Ima isto toliko šanse koliko je bilo kad smo gubili 1:2 protiv Graza, eto!

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • vecio mona
« Odgovori #90 u: Ožujak 16, 2010, 07:42:18 prijepodne »
U utorak po 2:2!

Ima isto toliko šanse koliko je bilo kad smo gubili 1:2 protiv Graza, eto!
:up: :up:
pula

Offline acies

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: zg
  • zagreb
« Odgovori #91 u: Ožujak 16, 2010, 09:38:45 prijepodne »
mi smo danas na B tribini :caga:

pizivam sve koji nisu nikad bili da probaju nabaviti karte i odvedu obitelj i frendove jer štimung je neopisiv :up:

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #92 u: Ožujak 16, 2010, 23:28:58 poslijepodne »
1:3

tužan sam....

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #93 u: Ožujak 17, 2010, 06:01:31 prijepodne »
čitam index ovak ujutro, jučer nisam gledal jer sam bil na poslu..pa vele na indexu da su medvjedi bili poprilično grubi, da se red bull buni, je istina?

Offline Striček Matija

• Punopravni član
« Odgovori #94 u: Ožujak 17, 2010, 08:25:43 prijepodne »
..uf..bio je jedan prekršaj i za robiju..  :D :D :D :D  

Medvjedić (neznam koji) je zakucao sa leđa frajera u ogradu... ovaj je ostao ležat sa nosom na ledu... nije izgledalo dobro...  

kaj znače one kazne.. 2' + 10' i 5' + 10'?

Offline acies

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: zg
  • zagreb
« Odgovori #95 u: Ožujak 17, 2010, 08:54:02 prijepodne »
ne znam  kaj goni onaj sektor B ali petnaest minuta su skandirali iz sveg glasa nakon tekme i uspjeli na kraju izvuči medvjede na led još jednom...  bez obzira na rezultat :heart:

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • vecio mona
« Odgovori #96 u: Ožujak 17, 2010, 09:01:37 prijepodne »
jos nije gotovo!!!!!!!
pula

Offline Zorz

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #97 u: Ožujak 17, 2010, 09:07:53 prijepodne »
čitam index ovak ujutro, jučer nisam gledal jer sam bil na poslu..pa vele na indexu da su medvjedi bili poprilično grubi, da se red bull buni, je istina?

Ma normalno da su bili grubi kad ih suci svaki put potkradu, sto puta ne sude u njihovu korist, a trebali bi. Na zadnjoj tekmi protiv Graza je sudac dobio palicom zbog tog, bio sam tamo, nisam mogo vjerovat :)
Moraju se na nakom iskalit :)
Ja bio jučer u sektoru B, ostah bez glasa.

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #98 u: Ožujak 17, 2010, 11:50:50 prijepodne »
..uf..bio je jedan prekršaj i za robiju..  :D :D :D :D  

Medvjedić (neznam koji) je zakucao sa leđa frajera u ogradu... ovaj je ostao ležat sa nosom na ledu... nije izgledalo dobro...  

kaj znače one kazne.. 2' + 10' i 5' + 10'?

Medvjedić je Prpich i nije baš medvjedić nego je naš najveći medvjed :)

Ovo su kazne koje se dosuđuju za grublje prekršaje, priča je da kad je netko kažnjen na 2 minute kazna se služi do isteka ili dok protivnička ekipa ne zabije gol, a ova od 5 minuta se služi do kraja bez obzira ako netko zabije gol, tako smo mi u Grazu zabili 2 gola u 5 minutnoj kazni. Ova od 10 minuta je disciplinska kazna i kad je dosuđena igrač ne sjedi na klupi za kažnjene igrače nego ide van leda a drugi igrač koji je odredio trener sjedi 2 minute na klupi za kažnjene. Uglavnom kazne se svakako mogu dosuđivati i kombinirati.

A jučer su naši pukli pa su ih "malo" našarafili u 3/3, no zbilja je ove sezone bilo i grubljih prekršaja u svim momčadima, primjer je ozlijeda našeg Sandrocka kojeg nema već mjesecima. A naši jučer i grubost.... je po meni onak iz očaja i nije nam to trebalo. Mogu to donekle opravdati prevelikim emocijama jer naši igrači igraju zbilja srcem i za najmanju plaću u ligi, dok ostali manje više igraju 90% za lovu.

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #99 u: Ožujak 17, 2010, 11:56:14 prijepodne »
ne znam  kaj goni onaj sektor B ali petnaest minuta su skandirali iz sveg glasa nakon tekme i uspjeli na kraju izvuči medvjede na led još jednom...  bez obzira na rezultat :heart:

Da, a čak nije ni piva :)

Goni nas sve 2 stvari... hokej je daleko najbrži momčadski sport na svijetu, i sad naravno da to ne paše svima, ali onaj tko ga voli onda ga baš voli... i druga stvar je što se točno vidi da igrači zbilja ostavljaju sve što mogu u tom trenutku od sebe na tom ledu, i nekad se pobijedi i nekad izgubi, ali zbilja navijač će najviše cijeniti kad vidi da se netko trudi koliko može pa što bude... jer mislim da nam je svima dosta glumatanja po puno ostalih sportova.

Ima i treća stvar... mi svi koji volimo hokej... čekali smo jako dugo da se hokej "vrati" u ledenu.