prekjucer sam promjenio smjesu za co2 reaktor, jucer sam skuzio da mi je na spoju na flasi pustala!! neostik je 2 puta popustio vec, ocito da co2 i neostik nejdu skupa, neka reakcija se desava s njim! sad sam i drugu bocu sljepio s cjenofixom i za sada drzi! ide mjehuric u 1,5-2sec.
DC(kh4 otopina) je nekakve zelenkasto-tirkizne boje, dakle vuce prema plavom a ne prema zutom!
danas ujutro sam se jako iznenadio s dvije stvari, neke biljke su nevjerovatno preko noci, dakle nije bilo svjetla jednostavno se uzdigle!

stvarno neznam zasto!!?? ali sam sretan!!

a druga stvar jos od sinoc dok jos nisu ni krenuli mjehurici co2, gupiji stalno kruze po povrsini?? neonke i sve ostale ribice su manje vise u standardnom ponasanju. jedni koriji cesto se zalete na povrsinu.
osim preinaka s co2, jucer navecer sam skinuo onu rasprsujucu cijev od vanjskog filtera i stavio da mlaz vode struju kroz akvarij. za sad je cijev na sqamoj povrsini vode i lagan mreska vodu, bitno manje nego kad je bio cijev-rasprsivac! i usmjerena je po dijagonali na drugi kraj akvarija. Jel moguce da zbog manjeg mreskanja povrsine ima manje kisika? kaj cu morati i zracnu pumpicu imati u aq???

neznam kakvo ce me stanje cekati kad dodjem s posla, mozda bude vise kisika od bilja...
ima kakvih komentara na novo stanje u aq?