je..zato ovo nije mali tank

ma u biti, moguće da bude borba, ali onda budem jednostavno marsileu širio na glosino mjesto...
a i ostat će glosse kojih pola kile.. mogao bih složit jedan mali iwagumi ..hmmm

uključio sam co2 bocu, sa solenoidom da ne gruva po noći..iako moram priznat da čudno radi sve to... ili je boca prazna ili nekajne štima baš kako bi trebalo,,na mahove izlazi co2 kad se baš prčka po ventilima, nema logike neke, pa da ne opisujem..
lampa- nisam pisao o tome..stavio sam 2x150 W HQI od 5200 K... da je bilo od 6500 njih bi rađe, ali kaj sad... 2x54W T5 su Osram 965 neka i Sylvania groLux da malo crvene boje istakne... uz nju coraline imaju krasne boje

Sa spektrom sam zadovoljan, onak, ni vrit ni mimo... rađe bi da je malo više kelvina u tim HQIjcima... no dobro... što je tu je..nije mi se dalo gnjavit sa e-bayem i nabavkom izvana, pa ću neko vrijeme imat ovo...
stavio sam malkice mikroelemenata, Profito od Easylifea... moram kupit i komponente za miksat makroelemente...KNO3 za kalij i nitrate i KH2PO4 za fosfate
i dalje nisam, a moram , nabavio grane koje bi me zadovoljile... ali budem... žurba mi nije u planu, ni u karakteru...