za slatkovodne akvarije ti je dobar i fosfat remover od hobby programa,kao prvo jeftiniji ti je od green x-a,kao drugo duze ti traje,jedan green x ti je za mjesec dana znaci cijelo pakovanje za tri,a nije tak ni efikasan,a ovaj od hobby programa ti je ko neki pijesak koji malo isperes,ubacis u neku staru najlonku i u filter,inace to pakovanje ti je od pola kile i ako se ne varam dostatno je za 6 mjeseci-znaci svakih 6 mjeseci kupis novi naravno ako stavis svih pol kile u filter-sto bi reklo meni jeu akvariju dok sam imao ciklide,a i prije njihtrajao preko godinu dana jer sam svaki put stavio oko 150-200 grama i to promjenio svaka 3-4 mjeseca pa si racunaj kaj ti se vise isplati,a i od koncastih algi nije bilo ni a,a kamoli kaj drugo,a one zelene po staklujavile bi se svakih par tjedana i to full sitno,a to postruzes sa ziletom.
E da i green x je gabarita jedne kiflice znaci ako imas kanisterski filter nece prekrit cijelu komoru,a ovaj ubacis u carapu i razvuces po cijeloj komori tak da sva voda koja prolazi kroz filter prodje i kroz njega,kuzis kaj ti hocu reci i njega stavljas na kraju tj na vrh i na njega jos jedino vatu zatvoris filter.