Srpanj 22, 2025, 23:21:52 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: dnevni gekon  (Posjeta: 3075 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Gwyneeth

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
Odg: dnevni gekon
« Odgovori #25 u: Travanj 27, 2009, 13:55:38 poslijepodne »
tictac, dodjes na forum sa potpuno nerealnim optuzbama koje si "samo cula", i usudjujes se podbadati ljude koji imaju daleko vise iskustva od tebe a o kojima neznas bas nista. Ma tko ti je to napricao da mi je znati?

I sta, jer su stali u odbranu foruma i svih ljudi na njemu mislis da se prepoznaju odmah? Pa kako to da onda i ja ovdje pisem a nemam ni jednog gmaza? Jadna ti, tako lose prihvacena, smrc. Ovaj forum ima 5 soma i kusur clanova i taman da je i istina to sto pises, kako se usudjujes radi jednog loseg iskustva vrijedjati svih 5000 ljudi? Srami se upasti u tudju kucu nepozvana i jos se usuditi komentirati dobrodoslicu. Nitko ti nista nebi rekao da si ovdje dugo vremena, al nisi se jos ni registrirala a vec imas sta reci?

Ti ne iznosis svoje vidjenje stvari, ti iznosis price rekla-kazala koje mogu i nemoraju biti tocne, i na temelju neceg toliko neutemeljenog iznosis svoje "misljenje". Imas par postova i sve si ih potrosila na ruzne rijeci prema nekome.

Daj napisi, tko te igde uvrijedio? Jer je napisao da pricas gluposti? To nije uvreda. Ili da nisi u pravu? I to je samo misljenje. A ili te boli najvise sto je netko aludirao na tvoje godine? Pitam se zasto te to boli?

Ovdje ima dosta ljudi koji ce prihvatiti pomoc i cijeniti je, budi jedna od njih jer ce ti dobro doci. Ako ne zelis biti, pa sta onda radis tu?
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...

Offline tictac1

• Novi član
  • *
« Odgovori #26 u: Travanj 27, 2009, 14:13:18 poslijepodne »
i na tvrdnje koje nisu rekla kazala sam dobila napad, znaci na stvari kojhe sam ja osobno dozivjela, i samo sam iznijela svoje misljenje, isto je bilo, jer nisam razmisljala kao oni, znaci izdvojila sam se iz mase.

i otovrila sam normalno temu, pitala par stvari pa se nitko nije udostojio odg. kako d aonda naucim nesto? pa naravno da sam komentirala one stvari o kojima nesto znam, necu sigurno komentirati kako operirati gustera posto neznam nista o tome.

ja se nisam dosla tu svadati, niposto, ali zar nije malo glupo i od vas, nekoga ko ne razmislja ko vi odmah vrijedati, pa nemozete ocekivati da ce svi koji dodu ovdije se slagati sa vama sto posto. ja ne kuzim sto sam vam ja napravila. ja nigdje ali nigdje nisam napisala, ljudi nemojte niposto tu kupovati gustre, taj taj i taj, imena prezimena, su preprodovaci i muce zivotinje, a kaj sam vam ja kriva kaj ste se vi vecina prepoznali u onome sto sam napisala, a to je da sam tako cula, i da to mozda nije istina.

i sorry ali meni je uvreda ako me netko smatra glupcicom od 16 godina,na temelju mog stila pisanja, nije li to malo glupo????
ako vi ne mislite da je to uvreda onda cemo vidjeti kako cete vi postupiti kada vama netko tako nesto napise.

i da ovo ocito nije forum za mene jer nisam dobila odg na ni jedno moje postavljeno pitanje. dobila sam samo odgovor (vrijedanje) na ne slagane sa vasim misljenjem

Offline Striček Matija

• Punopravni član
« Odgovori #27 u: Travanj 27, 2009, 14:23:23 poslijepodne »
jooooooooj,... rezo bum se sa žlicom.... dosta... majku mu staru... odgovorio sam ti na tvoje pitanje... prije nisam ni primjetio temu...

ZADNJA OPOMENA ZA SVE TEME! JOŠ JEDNOM I NEMA TE... PRIMIRI SE IL BAN DO PREKSUTRA... PA DA SE JA PREPOZNAM U NEKOJ TEMI NA NEKOM DRUGOM FORUMU KO DEBIL KO BANIRA!!"#$