i na tvrdnje koje nisu rekla kazala sam dobila napad, znaci na stvari kojhe sam ja osobno dozivjela, i samo sam iznijela svoje misljenje, isto je bilo, jer nisam razmisljala kao oni, znaci izdvojila sam se iz mase.
i otovrila sam normalno temu, pitala par stvari pa se nitko nije udostojio odg. kako d aonda naucim nesto? pa naravno da sam komentirala one stvari o kojima nesto znam, necu sigurno komentirati kako operirati gustera posto neznam nista o tome.
ja se nisam dosla tu svadati, niposto, ali zar nije malo glupo i od vas, nekoga ko ne razmislja ko vi odmah vrijedati, pa nemozete ocekivati da ce svi koji dodu ovdije se slagati sa vama sto posto. ja ne kuzim sto sam vam ja napravila. ja nigdje ali nigdje nisam napisala, ljudi nemojte niposto tu kupovati gustre, taj taj i taj, imena prezimena, su preprodovaci i muce zivotinje, a kaj sam vam ja kriva kaj ste se vi vecina prepoznali u onome sto sam napisala, a to je da sam tako cula, i da to mozda nije istina.
i sorry ali meni je uvreda ako me netko smatra glupcicom od 16 godina,na temelju mog stila pisanja, nije li to malo glupo????
ako vi ne mislite da je to uvreda onda cemo vidjeti kako cete vi postupiti kada vama netko tako nesto napise.
i da ovo ocito nije forum za mene jer nisam dobila odg na ni jedno moje postavljeno pitanje. dobila sam samo odgovor (vrijedanje) na ne slagane sa vasim misljenjem