kad nisi u "vodooblikovanju".. zato ne kužiš te spike. 
kakvo friking vodooblikovanje, sinko? mene tu iznapadali ko hitlera jer sam stavila betana u kuglu od DVADESET litara, kao, stresiram sirotu jadnu ribicu, a vi koji plivate po akvariju osam sati dnevno sa svojim vodooblikovanjem, kao, ne stresirate ribice?! pali-gasi svjetlo svakih par sati e da bi biljke bolje uspijevale, mislim - DE! gdje u faking prirodi sunce sija od osam ujutro do podne pa od jedan do deset navečer?! to nije stres ribicama?! opet ponavljam, nabrijana sam danas toliko da pomišljam uzet kalašnjikov i ić pucat okolo na random i uopće ne mislim da bi svijet išta izgubio da utamanim dvjesto luzera koji samo troše kisik i proizvode smeće (i sebe bih ladno upucala jer se ne smatram ništa boljom od spomenutih luzera - i, cannibal, šatdfakap, da se nisi usudio izdvojit ovo kao citat i napisat ispod "samo daj" ili tak neku
duhovitu mudrost) - banajte me (banirajte, kak se to već veli, kudnt ker les) koliko vam srce hoće al krajnje je vrijeme da vam netko kaže kak stvari stoje.
ponavljam, crni, ovo nema nikakve veze s tobom, bemti led, žao mi je što sam počela grist tu na tvojoj temi al da nekima trebaju ugrizi, da, trebaju! ispravi me ako griješim, al čini mi se da tu ima previše licemjerja i uvlačenja u u kojekakve guze..
velebit - a ne znam. i meni se, kad sam živčana i nikakva, čini da je to pis of šit, ali inače ju gledam i gledam i gledam i mislim si - jao mama, kakva je ovo magija? NE sviđa mi se uopće al mi se SVIĐA! možda je baš zato najslavnija na svijetu - totalno je bezveze i totalno je ČAROBNA!
ps. crni, again, oprosti na oftopiku, neću više, idem se prepucavat s članovima mense na pm.