prije par dana u akvarij su uselili i prvi pravi stanovnici.uselilo je jato pristele mislim da ih ima 8,crna neon tetra nekih 6 kom,silver tetra bakrenog tipa isto tako negdi oko 6-7,geopaghus brasilian samo jedan.jurupari mi je rekao da ga radije ne stavljam jer imam zemljanu podlogu ali kako sam ga bila već platila i zamolila ljude da mi ga čuvaju tjedan dana nije bilo smisla da ga vraćam ali neću mu uzimati par jer tek kod mrijesta duboko kopa.za sada ovih par dana samo površinski uzima šljunak ali ne kopa.pliva i jedan par ramireza.zanimljivo je da sam imala tri crne udovice u malom akvariju i dvije godine se nije ništa događalo iako sam sumnjala da sam imala dva muška i jednu ženku (jedna konstantno veća i dvije manje).tek nekidan kad sam ih prebacivala u veliki akvarij i iz samilosti iz našeg zoo shopa uzela još jednu,zadnju koja je njima ostala,jer više nisu niti imali,ova moja najveća je dobila lagano zadebljanje trbuha..e sad,valjda,pretpostavljam...sve tri su i dalje lijepo plosnate,trbuh im je svima pod nož oštar jedino ova moja najveća se proširila i očigledno zadebljala jedno 2mm sa svake strane..e sad,da li je loviti pa izdvajati ili da ostavim pa šta se dogodi i koliko dugo uopće udovica nosi u sebi ikru prije nego izbaci ili je to tek slučajnost ili joj napokon odogovara za dva stupnja mekša voda pa se zato nije prije mrijestila..nemam pojma.....pitanje je sad...