Samo da znaš, vrijeđaš i vrlo si neugodan, pa i drugi ovo čitaju pa vide o čemu se radi! Nemam se namjeru ovdje nešto pravdati jer počeo si govoriti neistine, kopati po prošlim postovima da bi kao nešto dokazao iako ne znam što.
Ja ne pokusavam izgraditi ovdje neki ugled na forumu zato me boli patka, tu i tamo nešto mi se izmrijesti u akvariju, nemam kam s njima, stavim neku siću od cijene ili poklonim. Kaj misliš da svi imaju 30 do 60 kn za ribu! Ljudi koji dođu po ribu zaista znaju biti divni, istinski zaljubljenici u ciklide i hobi općenito.
I ja sam kad sam nabavljao ribe prolazio sam kroz svakakva sranja, krijumčarenje iz Austrije, okolo se vozikao i obilazio ljude koji su doma izmrijestili vlastite ribe i što ja znam. Evo kad smo htjeo nabaviti Demasone, bilanca je bila 10 krepanih Demasona iz dućana po 55 kn. 5 ih nije ni stiglou akvarij, krepali su u vrećici na putu doma.
Tina su na žalost zapale smješane ribe, jer su ribe bile skroz malecke, u tom uzrastu se nije moglo vidjeti da nešto ne štima, nije dosla po Demasone, vec po Greshakeije koji su bili odrasliji, pa da uštedi put, uzela i male Demasone. Ispalo je ovak, a moglo je ispasti da je dobila ok ribe i žena bi si ušparala nekih 200 kn. Ovak ništa ne gubi, kad će biti u prolazu, svratit će, ja ću uzeti ribu, lovu joj vratim dam joj jednog odraslog Demasona koji mi je viška i svi sretni.
Imaš i drugih stvari na svijetu gdje mozes usredotočiti taj svoj entuzijazam i energiju, a ne ovak negativno pljujući po drugima za svoju neku čast i korist. Čovjece ti si išao kopati po starim postovima i trošio svoje vrijeme kako bi dokazao da si u pravu. Ja za tebe to nikad ne bi napravio, zato je red da ti se i zahvalim.