e jos sam bio zaboravio napisati da mi je prigusica riknula ustvari to je ono sto me najvise iznervralo i zasto sam se sad mislio uhvatiti malo ozbiljnije

, a malo pomalo svaki drugi dan promjenm po 75 ltr. mora jer ne bih htio napraviti veliku izmjenu cisto radi soka za organizme.... uglavnom malo se dvoumim koristio sam prije biopellets i neznam bi li ih opet vratio u funkciju jer prije sam ih koristio na nacin da sam ih uronio u hulahop i u sump al ovaj put bi ih stavio u reaktor tj imam kalcij reaktor koji bih prenamjenio u toj svrsi... od novih stanovnika nabavio sam po dva "puza" po mojoj procjeni to bi trebali biti haliotis ltuberculata (najvise slice ovoj slici )

uglavnom ima kucicu kao petrovo uho a sto reci nego najkorisnije bestije u akvarij di njih dvoje prodju tu algi nema sve tamane stvar je u tome sto su ogromni dosli cirka preko 12 cm svaki malo sam se bojao da ce srusiti kamenja po akvariju jer uglavnom to izgleda kao da ste pustili slona u trgovinu od kristala al za divno cudo sve je 5 sve je na svom mjestu i sto je najbitnije posli njih skoro ni netrebam koristiti magnet za ciscenje stakla

,nocne bestije al znaju tu i tamo prosetati i po danu

kad budem uhvatio vremena budem ih slikao