OK, prije svega, zahvaljujem se na pohvalama forumaša

Lijepo ih je čuti kada se jedan ovakav projekt privede kraju.
Ima tu još nekih zahvata koje treba obaviti na ormariću. Recimo ona rupa u sredini, neznam još što unutra staviti. Razmišljam o malom kozičnjaku, ali neznam ništa još o kozicama osim da su mi simpa, a malo sam umoran i ja i moj džep od ovog projekta, pa će to pričekati. No svaka ideja je dobrodošla.
A šta sve pliva unutra?
Akvarij je 100x50x50. Unutra je stalo 150l vode. U njoj za sada plivaju:
1 Flying Fox
2 Ancistrusa
5 Corya
15 plamenih tetri (mislim da se tako zovu)
Plan je ubaciti unutra cca 20-30 neonki ali tek za par mjeseci kad akvarij sazrije (tako kažu mudre glave ovog foruma)
Fotić na mobitelu je užasan i nemože slkati unutar akvarija, pa ću poslati slike koji drugi put kada dođem do nekog boljeg.
nadam se da nece bit problema s ivericom
Ako bude, radit ću taj poklopac ponovo i ponovo i ponovo. Imao sam tu ideju kako bi trebalo izgledati u prostoriji i nekako mi neki drugi materijal ne odgovara.
Sve 5 samo nogice 2- problem je a znaš i sam -kada proliješ vodu pored akvarija ona se uvuče ispod dviju ploha(pod i ormarić) i tamo uništava oboje 
Ovo mi je bolna točka. Upravo sam danas imao havariju. Nakon mjesečnog čišćenja filtera, jedna cjevćica je izašla van i polako ispustila cca 5l vode. Sve je bilo mokro okolo i vjerojatno se dosta zavuklo ispod. Neznam kako da sada to rješim. I da ispustim vodu, zajedno sa ormarićem je to oko 150kg. Neznam da li bi to mogao podići i staviti nešto ispod, a da ne dođe do oštećenja akvarija.
Nisam skuzio ovo sa ležaljkom. Imaš nekakvu ideju u kojoj nebi morao rasformirati akvarij?