Postavka je super boja kamena je odlicna kao tekstura, zbog njene boje nebi se trebala nakupljati alga, pa si rijesio jedan problem u vidu vadzenja i ciscenja kamenica
od algustinje, koja bi se na bjeloj varijanti jako brzo formirala..grane su TOP i lijepo rasporedzene malo flame moss- a nabacit i ljepota, jos sta mi je pun pogodak je centralna postavka sa bocnim
stranama pokazat ce se super kad to sve bilje lijepo popuni u jednu cjelinu, mislim da ce ovaj Akvarij biti jako lijep. Pametno je sto si krenuo sa malim periodom osvjetljenja, stim da bih ja isao malo duzi od nekih 9 sati stim da bih se igrao sa lampama LOW-HIGH-LOW dok nebih nasao balans i odredio kolicinu CO2 i nacin gnojenja kojom se metodom vodit, u koliko nece biti zahtjevnijeg bilja predlazem PPS-pro u koliko nemislis biti redovan na izmjeni vode onda dzaba trud, a i lakse je kontrolisat algetinu sa manjeim unosom gnojiva jer kad jednom preforsiras onda je sve dzaba, stim da imas jako hranjivu podlogu ipak oprez..i neka je sretno sa novim tankom i ako moze jedna slika u Gro..poz.