Pozdrav nakon dugo vremena svima!
Neznam kaj pravila nalazu dali moram novu temu otvarati s obzirom da je topic 120 dana neaktivan (citaj dalje jednostavno se tako stvar usporila)
E pa prica ide ovako useljenje nije bilo u 1 mjesecu naravno vec u 4. mjesecu prosle godine, kao i sve u nasoj drago drzavi ide brzo tako je i meni internet dosao tek krajem godine, a da ne pricam o sredjivanju stana tj. mjesta svog akvarija.
Da ne duljim prica ce se konacno realizirati i to vrlo brzo u narednih par tjedana. akvarij stize ovaj petak a sljedeci tjedan bi trebala stic i popratna oprema (filter, grijac etc....). Nako dugo vremena pala je i odluka o izboru riba i moram priznati da su me malawci jako dugo drzali ali za sada je pala lopta na stranu tange i tropheusa

kao moj konacan odgovor. Ovako Akvarij ce biti dimenzija 130Šx60Vx50D, tri neonke dve su t5 i jedna "munlajt" naravno, ako se ne varam filter ide fluval 405, jager 300w, bijeli kvarcni pjesak male granulacije jos cemo odlucit na licu mjesta tocno koja, kamenje jos nismo sigurni ali evo poznanik ce me odfurati nekamo blizu emmezete navodno ima kamenja na izobilju, za pozadinu smo za sad odlucili crnu foliju na sve unutarnje strane staviti. pokusat cemo ne pretjerivati s sarolikoscu ali cemo probat to sloziti decentno i umirujuce...
Sto se tice riba, sljedece su nam zelja pa molim iskusne da nam savjet do dva dodjele o kombinaciji tj. dali mogu u isti akvarij:
- Tropheus Sp Black "Kiriza"
- Tropheus Sp Black "Pemba"
- Tropheus Sp Red "Moliro"
- Frontosa (neznam jos sigurno koja, vidjet cemo sto mozemo nabaviti)
- White Spotted (iskreno neznam tocno kako mu je ime ali stavit cu sliku)
- cistaci klasika: plecosi, ancistrusi i Corydorasi
Eto toliko za sada vrlo skoro slike slaganja akvarija stay tunned!