Srpanj 27, 2025, 20:26:20 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Sukobi Ramirez i Colisa lalia  (Posjeta: 1153 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline fishyBH

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Sukobi Ramirez i Colisa lalia
« u: Rujan 23, 2008, 15:39:18 poslijepodne »
Jucer sam uzeo M. ramireza i bespotrebno je govorit kako je super no sreca nije dugo trajala. Od trenutka ulaska u akvarijum Colisa mu je za vratom i bukvalno ga ne popusta tj. stalno atakuje na ramija. Ono zaganja ga i ganja i ganja al doduse nema grickanja i nista. Al fakat mu ne da oka otvorit. Predahne samo kad Colisa izadnje na povrsinu prodihat :))) Ima li ovdje kakve pomoci ili drugih iskustava kako ovo rijesiti.

Offline ninci

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
Odg: Sukobi Ramirez i Colisa lalia
« Odgovori #1 u: Rujan 24, 2008, 09:48:17 prijepodne »
Imam filing da bu ramirez uginuo i brže nego inaće...

Te ti ribice baš i ne vole stres...
Pustike, Turopolje

Offline fishyBH

• Novi član
  • *
« Odgovori #2 u: Rujan 24, 2008, 11:31:59 prijepodne »
A to znam i zato me strah :'(No jucer poslje posla, dakle drugi dan RAM boravka u akavriju, vec vidim da je upola manje ganjanja, a i kad ga zaganja nije kao prvi dan duzinom cjelog akvarijuma pa dok ga ne utjera u bilje nego onako malo ni do pola kavarijuma i odustane. Sad brijem da je to jednostavno privikavanja dva karaktera jedan na drugi ??? Mozda vremenom bude sve OK? Kako sam citao o RAMovima intenzitet boje je indikator kako se osjecjau tj kako su zdrave. E paradoks jos jedan je da mu se jucer u odnosu na prvi dan boja znatnooo pojacala u svim segmentima.
Eto kazem brijem da je privikavanje u pitanju i da to za par dana bude OK. Hvala na postu javim kako ide da i drugi znaju.
pozz

Offline fishyBH

• Novi član
  • *
« Odgovori #3 u: Listopad 21, 2008, 12:18:27 poslijepodne »
Nedugo nakon zadnje gposta ganjanje je dosta smanjeno, pa se onda po nabavio jos jedan RAM, pa je ganjanje svedeno na minimum ili ga nikako nema. Dva RAM-a se isto tako, jer su muski oba, skoro pa nikada ne sukobljvaju tako da je sad sve back to normal :)
Inace malci su super idu fino, boje su prekrasne i intenzivnije.
So far so good  :ying: