0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jel ima koja dobra duša da joj uplatim novce na račun a ona mi pošalje košaricu glosse i HC-a za Vukovar?
aaaa....tek sad sam ovo vidio! jaoooo....pakat ću sad! :'( :'(
ma u Dubrovniku sam.... a doći ću i ja u ZG jednom u punca
Citat: Faber - Rujan 25, 2008, 12:42:16 poslijepodnema u Dubrovniku sam.... a doći ću i ja u ZG jednom u punca ih, prijetiš se tim puncem sirotim već mjesecima...jadan gospon - mora da štuca stalno! e, vidiš, da si lijepo zamolio, mogao si dobit hitnu pošiljku....
Citat: babyboom - Rujan 26, 2008, 09:04:29 prijepodneCitat: Faber - Rujan 25, 2008, 12:42:16 poslijepodnema u Dubrovniku sam.... a doći ću i ja u ZG jednom u punca ih, prijetiš se tim puncem sirotim već mjesecima...jadan gospon - mora da štuca stalno! e, vidiš, da si lijepo zamolio, mogao si dobit hitnu pošiljku.... ma zamolio bih ja ali kasnooo...pa kad neće punac u nas ima da se mi sletimo u njega, maa,još je mali bebač pa ne možemo sad..
faber....a kom si to poslao pp? teehee(R)...bit ćemo u kontaktu , sad se prvo moram zavezati u čvor od držanja figa da u utorak bude lijepih novosti, pa kad se otpetljam ...uf....u utorak imam neke obveze popodne ...ali...