meni se sviđa loriculus... 
Razmišljam o jednom paru, ali nikako da sredim novi tank 
oče malo čupkat ali nije da jede nego dodirne a koralj se zatvori
ali dovoljno ja kod _______ uzeo ženku a ostao mužjak,stvarno predivne ribe razmišljao sam možda obje uzeti ali rekoh ipak necu.
Što se kamenja tiče to je relativno(neki bi šleper profurali nekima je riba dovoljna

) možda i je stisnuto malo previse ovaj dio uz of ali uvjek ja mogu smoćiti ruke

ako se nekom ne svida

.
što se kamenja tiče 30 kg je bilo živog iz starijih akvarija a
14kg uzeto kod lucfera ima dva mjeseca (predobre ploće) i več ima koraline po njemu i crva i ostalih zvjeri.
stina pa nisam ga ja zatvorio u najlonsku vrecicu pa da je nedostupan,mene vise brinu mrtvi kutevi kod scapa s dva grebena.
po pitanju količine vi kažete da je previše a neki govore premalo(.4-.9 na gall)što je kod mene kojih 100 kg tako da je to sve relativno isto kao i w/l.
lucifer
djelim tvoj entuzijazam za smanjivanje nutrijenata sad mi je konačno pjesak pobjelio da niš ne izbija iz njega.
ali jucer sam svejedno stavio streamove da ga lagano okreću i dižu otpadke s njega.
osobno(možda sam u krivu)smatram da jedino kako je ok držati akvarij a da je voda čista je manje hraniti ribe(ne govorim da ih se ostavlja gladne) i streamovi da lagano dižu pjesak.
može obrazloženje zasto si toliko lucifer za min količinu pjeska u tanku(radi ovog gore?)?(ovo nemoj shvatit kao napad nego potragu za dobrim savjetom)?
aj sad tražim još koji savjet po pitanju riba
unutra lagoon goby,2 ocelarisa,3 yt damsela i žućo i flame želje su još 5 chromisa i 1 mandarinac(kasnije)
zanima me zbog damsela da li stavljat chromise?
da po pitanju koralja malo če pričekat jer sad imam neke druge troškove(a između ostalog i carevi dolaze u beč pa moram njih ići pogledat)
zasad su unutra zoantusi 2 vrste,palitoe(čiji uzorak mora ići rikiju koji nikako da pošaljem

)
sarkofiton,plata montipore zelena i crvena,eufilija,acropora ahorn i pl...... nešto itd(kojih 15-20 vrsta) to sve vrlo sitno ali polako.
razmišljam o koraljima euphilia i slično to mi fora izgleda i takvih 10ak raznih vrsta da lelujaju to bi bilo fora
"granje" me ne zanima toliko iako respect.