babyboom bojim se da to nije tako lako... Taj covjek je to uzeo da bi uljepsao restoran,al nitko se ne brine o tome , ima jednu dosadnu prepotentnu radnicu koja misli da je najpametnija a nema pojma. Rekla mu je da svijetlo u aq mora goriti 24/7 i naravno pregorilo je . To je samo jedna od nebuloza... rekla sam mu da aq ne smije biti na direkt suncu i dobila sam odg- mah...pa sunce tuce samo 10min dok zalazi...Draga moja,sunce tuce punih 2h! rekla mi je frendica da je aq nakon par dana bio prepun algi..ukapali su unutra neko sredstvo protiv algi...poznavajuci njega to je kapao onako, od oka..mozda je to uzrok? mozda je pokapao previse toga?!
nitko se ne brine za te jadnice...ja sam bila prisutna kad se startao aq,al ne mogu stalno visiti tamo, restac nije u gradu gdje stanujem,a i ne mogu "kopati" po aq dok ljudi jedu za stolom...
Frendici sam odmah savjetovala da stavi malecku u karantenu i ona mi je rekla da bolje da ne jer da ce je tamo nesposobnjakovici bacit u wc i povuci vodu :'( . Vodu su stavili odstajalu, pripremljenu, stavio je bakterije za startanje i testirala sam vodu,bilo je sve super, parametri su bili bolji nego kod mene doma !

. Jedino sto ne znam je kako ih hrane...
Jadnice male, ne kuzim zasto ljudi uzimaju ribice (bilo koje) ako se ne misle brinuti za njih...